Închide meniul
NEWS ALERT

Andrea Compagno a plecat de la FCSB şi va juca în China! Câţi bani plăteşte Tianjin Tiger în conturile lui Gigi Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 februarie 2024, 10:26

Reclamă
Andrea Compagno a plecat de la FCSB şi va juca în China! Câţi bani plăteşte Tianjin Tiger în conturile lui Gigi Becali

Andrea Compagno a plecat de la FCSB şi va juca în China

Andrea Compagno, în tricoul lui FCSB / Profimedia Images

Andrea Compagno a plecat de la FCSB şi va juca în China. Atacantul italian a refuzat oferta primită din Turcia şi a semnat deja cu Tianjin Tiger.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit fanatik.ro, Gigi Becali va primi 150.000 de euro în schimbul golgheterului de sezonul trecut al roş-albaştrilor. Latifundiarul din Pipera a plătit de 10 ori mai mult pentru Compagno, în momentul în care l-a transferat de la Craiova lui Adrian Mititelu.

Andrea Compagno a plecat de la FCSB şi va juca în China

Informaţia a fost confirmată şi de sursele AntenaSport. Compagno a fost convins de oficialii lui Tianjin Jinmen Tiger să plece de la liderul Ligii 1. A fost tentat cu un salariu uriaş de gruparea din China.

Gigi Becali a pus presiune pe Andrea Compagno şi l-a ameninţat că va activa clauza şi îi va prelungi contractul italianului. FCSB avea o clauză în care îi poate prelungi cu încă 2 ani contractul.

Dacă-mi pun ambiţia, atunci pun al doilea contract. Pun al doilea contract şi stai pe bară acolo să vezi cum este. Asta i-am zis lui MM Stoica: «Îl am pe Compagno, jucătorul meu căruia îi dau salariul, dar eu nu am atacant la echipă, nu am jucători». Băi, să vină la antrenamente şi să-l vedem la joc.

Reclamă

De ce să nu-l vedem? Nu e niciun conflict. Ei vor să fie mai deştepţi ca să fiu eu fraier şi eu nu vreau să fiu. Dacă vor să facă lucrurile astea, dar ei aşa au făcut socotelile. Impresarul a zis să-l dăm (n.r. – aproape gratis) liber, că să nu-l pierdem în vară liber. Stai aşa că activez al doilea contract”, a spus Gigi Becali la orangesport.ro.

Andrea Compagno avea semnat un contract cu FCSB până în vara anului 2024 şi primea un salariu lunar de 15.000 de euro. Cei de la FCSB aveau opţiunea de a-i prelungi contractul în vară pentru încă doi ani, iar salariul italianului ar fi crescut în primul an până la 20.000 de euro lunar, iar în al doilea la 25.000 de euro.

Jucătorul cotat la 2.3 milioane de euro are parte de un sezon slab. A marcat doar 4 goluri în cele 23 de meciuri pe care le-a adunat în toate competiţiile. În 2024, el a jucat doar 15 minute, în partida cu UTA, câştigată de roş-albaştri cu 4-0.

Reclamă 4 / 0/3

Sezonul trecut, Compagno a reuşit nu mai puţin de 15 goluri în 27 de meciuri din campionat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 Vezi toate știrile
Citește și