Închide meniul

Chinezii au făcut legea la sărituri, la Campionatele Mondiale de nataţie: 9 medalii de aur

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2024, 11:39

Reclamă
Chinezii au făcut legea la sărituri, la Campionatele Mondiale de nataţie: 9 medalii de aur

Chinezii au făcut legea la sărituri, la Campionatele Mondiale de nataţie: 9 medalii de aur

China a câştigat 9 medalii de aur la sărituri, la CM de nataţie - Profimedia Images

Chinezii au făcut legea la sărituri, la Campionatele Mondiale de nataţie. Echipa Chinei a încheiat, sâmbătă, probele de sărituri în apă din cadrul Campionatelor Mondiale de nataţie de la Doha cu 13 medalii, dintre care nouă de aur, cu mai puţin de şase luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima zi a concursului de sărituri, Yang Hao a cucerit primul său titlu mondial la individual, după ce s-a impus în finala probei de la 10 m, la trei zile după victoria în proba de sincron 10 m, a treia consecutivă.

Chinezii au făcut legea la sărituri, la Campionatele Mondiale de nataţie: 9 medalii de aur

Înotătorul chinez de 26 de ani a primit de şase ori nota 10 din partea arbitrilor, în cursul unui superb concurs desfăşurat la centrul acvatic din Doha.

El s-a impus cu un total cumulat de 564,05 pct după şase sărituri şi a permis Chinei să-şi adjudece al nouălea titlu la sărituri în această săptămână.

Medalia de argint a revenit compatriotului său Cao Yuan, campionul olimpic en titre (553,20 pct), în timp ce bronzul a intrat în posesia ucraineanului Oleksii Sereda (528,65 pct).

Reclamă

În decurs de o săptămână, săritorii chinezi au cucerit nouă din cele zece titluri puse în joc şi au încheiat concursul cu 13 medalii.

China a strălucit şi la înot artistic, cucerind şapte medalii de aur.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTReal Madrid – Alaves se joacă ACUM! Ianis Hagi este titular în meciul de pe Santiago Bernabeu 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:28 LIVE TEXTTottenham – Manchester City se joacă ACUM! Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu! Intervenţie uriasă a românului 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros 19:39 Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri 19:21 Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „S-a transformat!” Vezi toate știrile
Citește și