Închide meniul

Florinel Coman şi-a încălcat promisiunea şi a început să înjure imediat după ratarea lui David Miculescu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 februarie 2024, 21:31

Reclamă
Florinel Coman şi-a încălcat promisiunea şi a început să înjure imediat după ratarea lui David Miculescu

Florinel Coman şi-a încălcat promisiunea şi a început să înjure imediat după ratarea lui David Miculescu

Captură OrangeSport

Florinel Coman şi-a încălcat promisiunea şi a început să înjure imediat după ratarea lui David Miculescu din minutul 25 a partidei cu Sepsi. Coman a avut o criză de nervi care a fost surprinsă de camerele TV.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a mai fost protagonistul unor astfel de momente în acest sezon. În partida cu Oţelul, pierdută de FCSB ccu 0-2, Florinel Coman a fost surprins în timp ce înjura în direcţia lui Marcel Bîrsan.

Florinel Coman şi-a încălcat promisiunea şi a început să înjure imediat după ratarea lui David Miculescu

La partida cu Sepsi, Florinel Coman a fost surprins în timp ce înjura, imediat după ce Niczuly a blocat execuţia lui Miculescu. Totuşi, nu se ştie exact cui i se adresa şeptarul roş-albaştrilor.

Florinel Coman a promis că nu mai înjura în timpul meciurilor

Florinel Coman, după derapajul din partida cu Oţelul,  a promis că nu va mai oferi astfel de momente în timpul meciurilor. Mai mult, acesta şi-a cerut scuze public.

A fost un meci foarte frumos, bun, cu intensitate bună, așa l-am simțit din teren. Am luat acel gol pe o greșeală, dar se întâmplă la oricine, nu este niciun fel de problemă. Am marcat un gol dintr-o combinație foarte bună și cam ăsta a fost meciul. Nu au fost nervi meciul ăsta, totul a fost super, super.

Reclamă

S-a anulat golul, nu știu ce a fost, dar nu am ce să spun. Nu știu dacă este discutabil. Voiam să spun că-mi cer scuze pentru ce am făcut meciul trecut, îmi pare rău față de domnul Bîrsan, îmi prezint public scuzele și îmi promit mie că nu voi mai face niciodată așa ceva. S-a văzut urât, m-am uitat după și îmi era rușine uitându-mă la imaginile pe care le-au difuzat unii.

Îmi pare rău și o spun cu sinceritate 100%. O să mă vedeți doar cum am fost în acest meci, adică nu voi mai comenta nimic, nimic, chiar dacă mi se va părea mine că a fost fault sau„, a spus Florinel Coman, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 Vezi toate știrile
Citește și