Închide meniul

Florinel Coman şi-a încălcat promisiunea şi a început să înjure imediat după ratarea lui David Miculescu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 februarie 2024, 21:31

Reclamă
Florinel Coman şi-a încălcat promisiunea şi a început să înjure imediat după ratarea lui David Miculescu

Florinel Coman şi-a încălcat promisiunea şi a început să înjure imediat după ratarea lui David Miculescu

Captură OrangeSport

Florinel Coman şi-a încălcat promisiunea şi a început să înjure imediat după ratarea lui David Miculescu din minutul 25 a partidei cu Sepsi. Coman a avut o criză de nervi care a fost surprinsă de camerele TV.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a mai fost protagonistul unor astfel de momente în acest sezon. În partida cu Oţelul, pierdută de FCSB ccu 0-2, Florinel Coman a fost surprins în timp ce înjura în direcţia lui Marcel Bîrsan.

Florinel Coman şi-a încălcat promisiunea şi a început să înjure imediat după ratarea lui David Miculescu

La partida cu Sepsi, Florinel Coman a fost surprins în timp ce înjura, imediat după ce Niczuly a blocat execuţia lui Miculescu. Totuşi, nu se ştie exact cui i se adresa şeptarul roş-albaştrilor.

Florinel Coman a promis că nu mai înjura în timpul meciurilor

Florinel Coman, după derapajul din partida cu Oţelul,  a promis că nu va mai oferi astfel de momente în timpul meciurilor. Mai mult, acesta şi-a cerut scuze public.

A fost un meci foarte frumos, bun, cu intensitate bună, așa l-am simțit din teren. Am luat acel gol pe o greșeală, dar se întâmplă la oricine, nu este niciun fel de problemă. Am marcat un gol dintr-o combinație foarte bună și cam ăsta a fost meciul. Nu au fost nervi meciul ăsta, totul a fost super, super.

Reclamă

S-a anulat golul, nu știu ce a fost, dar nu am ce să spun. Nu știu dacă este discutabil. Voiam să spun că-mi cer scuze pentru ce am făcut meciul trecut, îmi pare rău față de domnul Bîrsan, îmi prezint public scuzele și îmi promit mie că nu voi mai face niciodată așa ceva. S-a văzut urât, m-am uitat după și îmi era rușine uitându-mă la imaginile pe care le-au difuzat unii.

Îmi pare rău și o spun cu sinceritate 100%. O să mă vedeți doar cum am fost în acest meci, adică nu voi mai comenta nimic, nimic, chiar dacă mi se va părea mine că a fost fault sau„, a spus Florinel Coman, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și