Închide meniul

Derby încins pentru Răzvan Lucescu, în Grecia! PAOK a rămas pe primul loc după remiza dramatică cu AEK

Viviana Moraru Publicat: 11 februarie 2024, 21:56

Reclamă
Derby încins pentru Răzvan Lucescu, în Grecia! PAOK a rămas pe primul loc după remiza dramatică cu AEK

Derby încins pentru Răzvan Lucescu, în Grecia

Răzvan Lucescu, în tmpul unui meci/ Profimedia

Răzvan Lucescu a avut parte de un derby încins, în ultima etapă din Grecia. PAOK a remizat cu rivala AEK, scor 1-1, în etapa a 22-a din campionatul elen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK a rămas pe primul loc în campionat, după remiza cu AEK. Dacă ar fi pierdut, trupa lui Răzvan Lucescu ar fi pierdut fotoliul de lider, AEK urmând să urce pe prima poziţie.

Derby încins pentru Răzvan Lucescu, în Grecia

PAOK a primit vizita rivalilor de la AEK în etapa a 22-a din campionatul Greciei. Partida a fost una echilibrată, Eliasson reuşind să deschidă scorul pentru AEK în minutul 47, marcând din pasa lui Garcia.

Trupa lui Răzvan Lucescu a forţat egalarea, iar Kedziora a punctat pe final de joc, în minutul 89, din pasa lui Taison.

PAOK a ajuns la opt meciuri consecutive fără înfrângere, în toate competiţiile. Echipa pregătită de Răzvan Lucescu a obţinut 51 de puncte, cu unul peste Panathinaikos şi două peste AEK.

Reclamă

În următorul meci, PAOK va avea dn nou un duel „de foc”, pe teren propriu. Formaţia lui Răzvan Lucescu se va duela cu Panathinaikos, în turul confruntării din semifinalele Cupei Greciei.

Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după ce a semnat contractul uriaş, de 6 milioane de euro

Aflat în plină luptă pentru titlu în Grecia, Răzvan Lucescu şi-a prelungit înţelegerea cu PAOK. Antrenorul român i-a mulţumit patronului lui PAOK, Ivan Savvidis. PAOK e lider în campionatul Greciei. Răzvan Lucescu a câştigat şi în trecut titlul în Grecia. Totodată, are alte două Cupe ale Greciei în palmares, cucerite tot cu PAOK.

”Sunt aici! Suntem aici! Sunt foarte fericit. A fost o alegere de sentimente, emoții, viață, dacă vreți…

Reclamă 4 / 0/3

A fost o alegere datorită legăturii puternice care s-a creat între mine și PAOK, cu oamenii lui PAOK, cu domnul Savvidis (n.r. patronul lui PAOK) și cu mine. Sunt foarte mândru de toate acestea.

Vreau doar să spun tuturor că voi oferi, așa cum mi-am dat până acum tot sufletul, toată disponibilitatea mea în această meserie pentru a vă face mândri și fericiți. Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor noștri care ne sunt incredibil de aproape și ne dau energie și putere.

Toate aceste mișcări înaintea unui joc important. Pentru mine cel mai important lucru este următorul meci. Următorul meci (n.r. cu AEK Atena) este duminică, peste două zile. Să ne concentrăm și să mergem acolo cu toată energia noastră. Mulțumesc!”, a declarat Răzvan Lucescu după ce a semnat prelungirea contractului cu PAOK, potrivit sport24.gr.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma Vezi toate știrile
Citește și