Închide meniul

Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după ce a semnat contractul uriaş, de 6 milioane de euro! Ce a spus despre patronul echipei

Bogdan Stănescu Publicat: 9 februarie 2024, 20:28

Reclamă
Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după ce a semnat contractul uriaş, de 6 milioane de euro! Ce a spus despre patronul echipei

Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după ce a semnat contractul uriaş, de 6 milioane de euro

Răzvan Lucescu, la conferinţa de presă / Profimedia Images

Aflat în plină luptă pentru titlu în Grecia, Răzvan Lucescu şi-a prelungit înţelegerea cu PAOK. Iată prima reacţie a lui Răzvan Lucescu după ce a semnat contractul uriaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu i-a mulţumit patronului lui PAOK, Ivan Savvidis. PAOK e lider în campionatul Greciei. Răzvan Lucescu a câştigat şi în trecut titlul în Grecia. Totodată, are alte două Cupe ale Greciei în palmares, cucerite tot cu PAOK.

Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după ce a semnat contractul uriaş, de 6 milioane de euro! Ce a spus despre patronul echipei

Sunt aici! Suntem aici! Sunt foarte fericit. A fost o alegere de sentimente, emoții, viață, dacă vreți…

A fost o alegere datorită legăturii puternice care s-a creat între mine și PAOK, cu oamenii lui PAOK, cu domnul Savvidis (n.r. patronul lui PAOK) și cu mine. Sunt foarte mândru de toate acestea.

Vreau doar să spun tuturor că voi oferi, așa cum mi-am dat până acum tot sufletul, toată disponibilitatea mea în această meserie pentru a vă face mândri și fericiți. Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor noștri care ne sunt incredibil de aproape și ne dau energie și putere.

Reclamă

Vreau să-i mulțumesc domnului Savvidis pentru toate sezoanele în care am fost împreună, pentru felul în care a reușit să mă facă un antrenor mai bun. Va multumesc tuturor! Știți că nu-mi plac prea mult astea.

Toate aceste mișcări înaintea unui joc important. Pentru mine cel mai important lucru este următorul meci. Următorul meci (n.r. cu AEK Atena) este duminică, peste două zile. Să ne concentrăm și să mergem acolo cu toată energia noastră. Mulțumesc!”, a declarat Răzvan Lucescu după ce a semnat prelungirea contractului cu PAOK, potrivit sport24.gr.

Răzvan Lucescu a semnat un nou contract cu PAOK Salonic şi va câştiga 6 milioane de euro până în 2027

Răzvan Lucescu a semnat un nou contract cu PAOK Salonic. Antrenorul român a semnat un contract valabil până în 2027. Anunţul a fost făcut de PAOK pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Lucescu şi-a prelungit contractul cu PAK Salonic până în 2027. Conform presei din Grecia, Lucescu Junior şi staff-ul său vor încasa 2 milioane de euro pe an.

Actualul contract al lui Răzvan Lucescu era scandent în această vară. Lucescu Junior a decis să rămână la liderul din Grecia până în 2027.

Lucescu antrenează PAOK din 2021 şi avea contract până în iunie 2024. El a pregătit echipa elenă şi în perioada 2017-2019. Răzvan Lucescu a câştigat cu PAOK campionatul Greciei în 2019 şi Cupa Greciei în 2018 şi 2019, iar în 2022 şi 2023 echipa sa a fost finalistă a Cupei Greciei şi în 2022 a terminat campionatul pe locul doi.

A cucerit totul”

„Unele relații transced sportul în sine. Unele relații devin relații pe viață. PAOK anunță prelungirea contractului cu Răzvan Lucescu până la 30 iunie 2027.

A venit la echipă în acum îndepărtatul 2017. A cucerit totul. Două duble consecutive, victorii record, a plecat, dar inima i-a rămas mereu aici. S-a întors și a continuat să scrie istorie. A bătut orice record individual și de echipă, a ajuns până în sferturile unei competiții europene și a construit un impresionant PAOK. 

Dorința era una comună de multă vreme, însă azi, la Stadionul Toumba, a venit și confirmarea oficială. Răzvan Lucescu va fi antrenorul nostru până în iunie 2027. În Răzvan avem încredere!”, au anunţat grecii într-un comunicat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și