Închide meniul

Cine i-ar putea lua locul lui Horațiu Moldovan la echipa națională! Verdictul lui Florin Prunea: „Va fi bătaie!”

Viviana Moraru Publicat: 14 februarie 2024, 12:25

Reclamă
Cine i-ar putea lua locul lui Horațiu Moldovan la echipa națională! Verdictul lui Florin Prunea: Va fi bătaie!”

Cine i-ar putea lua locul lui Horațiu Moldovan la echipa națională

Horațiu Moldovan, în timpul unui antrenament/ Profimedia

Florin Prunea a oferit verdictul și a anunțat cine i-ar putea lua locul lui Horațiu Moldovan, la echipa națională. Fostul internațional a declarat că va fi „bătaie” pentru locul de titular între buturile României, la EURO 2024, fiind de părere că Florin Niță are mari șanse să fie titularizat de Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Niță a fost transferat de Marius Șumudică la Gaziantep, la începutul sezonului. Portarul este titular indiscutabil la formația turcă, la care este coechipier cu alți trei internaționali români, Alexandru Maxim, Denis Drăguș și Deian Sorescu.

Cine i-ar putea lua locul lui Horațiu Moldovan la echipa națională

Florin Prunea este convins că Horațiu Moldovan va fi în lotul României la EURO 2024, însă nu este sigur și de faptul că portarul lui Atletico Madrid va fi și titular. Fostul internațional consideră că Florin Niță are un sezon foarte bun în Turcia, și i-ar putea lua locul lui Moldovan.

De asemenea, Prunea a mai amintit și de Ștefan Târnovanu, portarul celor de la FCSB, mărturisind că va fi o luptă aprinsă pentru lotul României, însă totul va depinde de deciziile selecționerului Edi Iordănescu.

Da! (n.r. Moldovan va fi la EURO) Titular nu știu dacă va fi, dar va fi în lot. E destul de dificil de spus dacă va fi titular, Niță face un campionat în Turcia foarte, foarte bun, Târnovanu, chiar dacă la ultima partidă a avut probleme de sănătate… Va fi o bătaie acolo pentru al treilea portar.

Reclamă

Se poate, depinde de selecționer, dar eu rămân la părerea că acolo va fi greu să mai intre cineva, vor fi maximum doi-trei jucători care să nu fi fost în preliminarii. În rest se va merge cu același lot”, a declarat Florin Prunea, conform digisport.ro.

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Horaţiu Moldovan

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Horaţiu Moldovan şi a declarat că acesta nu va fi portarul titular al naţionalei, după transferul la Atletico Madrid. MM a oferit declaraţii şi despre grupa României din Liga Naţiunilor, mărturisind că „tricolorii” sunt clar favoriţi.

În privinţa jucătorilor pe care Edi Iordănescu va miza, Mihai Stoica a transmis un mesaj dur. Managerul general de la FCSB nu îl mai consideră pe portar varianta numărul unu pentru echipa naţională, fiind de părere că acesta are experienţă zero la nivel internaţional.

Reclamă 4 / 0/3

„La Moldovan ai variante. El, până acum, are experiență zero la nivel internațional în afara meciurilor de la echipa națională. E greu de crezut că va fi portarul numărul unu. Știu care e filosofia selecționerului. Dacă se consideră participarea la EURO un premiu, atunci e o explicație.

Eu nu spun că aşa trebuie să se judece, eu doar prezint variantele. Pentru că altfel nu ar avea niciun motiv nici măcar să fie în lot pentru EURO”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 SUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda LIVE VIDEO (17:20) în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă Vezi toate știrile
Citește și