Închide meniul

Un antrenor de înot de la Dinamo, arestat pentru că ar fi agresat sexual o fetiţă de 7 ani! Anunţul Poliţiei

Publicat: 14 februarie 2024, 17:03 / Actualizat: 14 februarie 2024, 18:25

Reclamă
Un antrenor de înot de la Dinamo, arestat pentru că ar fi agresat sexual o fetiţă de 7 ani! Anunţul Poliţiei

Un antrenor de înot de la Dinamo, arestat pentru că ar fi agresat sexual o fetiţă de 7 ani!

Bazinul de polo de la CS Dinamo / Facebook

Un antrenor de înot de la Dinamo a fost arestat pentru că ar fi agresat sexual o fetiţă de 7 ani! Antrenorul arestat ar fi Ştefan Cam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Popovici, șeful Secției de Natație și tatăl campionului David Popovici, şi Ionuţ Popa, preşedintele clubului CS Dinamo, au reacţionat în acest caz.

Un antrenor de înot de la Dinamo, arestat pentru că ar fi agresat sexual o fetiţă de 7 ani!

Update 18:20: Anunţul Poliţiei Capitalei, după ce un antrenor de înot de la Dinamo a fost reţinut.

În fapt, la data de 13 februarie 2024, în jurul orei 20.30, Secţia 6 Poliţie a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, fiica sa, minoră, în vârstă de 7 ani, ar fi fost victima unei infracţiuni de viol, bănuit de comiterea faptei fiind instructorul de înot.

Evenimentul ar fi avut loc în incinta unui bazin de înot din cadrul unui club, situat în Sectorul 2”, a anunțat Poliția Capitalei.

Reclamă

Reacţiile din partea clubului CS Dinamo în acest caz

Este o anchetă în desfășurare, urmează să fie stabilit tot ceea ce este de stabilit. A fost aici Poliția, ieri, și organele de anchetă își fac treaba. Noi suntem extrem de atenți la orice posibilă situație de genul acesta și suntem, probabil, cel mai transparent club din România, permițând accesul full al părinților în tribună. Nu există o transparență mai mare la capitolul acesta”, a declarat Mihai Popovici pentru gandul.info.

Sprijinim cu tot ce este nevoie ancheta Poliției. Am rămas stupefiați cu toții când am auzit. Noi, la academia de înot, am asigurat toată transparența de care este nevoie, părinții stau tot timpul pe marginea bazinului, nu o să tolerăm așa ceva. Până acum nu am avut nicio plângere în legătură cu acest antrenor”, a reacţionat şi preşedintele clubului CS Dinamo, Ionuţ Popa, pentru sursa citată.

Potrivit gandul.info, Mihai Popovici, tatăl lui David Popovici, ar fi fost şi el audiat ca martor în acest caz. Mama fetiţei ar fi făcut o sesizare la Secția 6 din Capitală în legătură cu antrenorul Ştefan Cam, după cele dezvăluite de minora în vârstă de 7 ani.

Reclamă 4 / 0/3

 

 

 

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
0:15
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”
23:59 VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion 23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit Vezi toate știrile
Citește și