Închide meniul

Reacţia LPF după momentul de reculegere în memoria lui Alexey Navalnîi de la FCU Craiova – CFR: „A dorit să facă acest lucru”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 februarie 2024, 15:40

Reclamă
Reacţia LPF după momentul de reculegere în memoria lui Alexey Navalnîi de la FCU Craiova – CFR: „A dorit să facă acest lucru

Reacţia LPF după momentul de reculegere în memoria lui Alexey Navalnîi de la FCU Craiova - CFR

Momentul de reculegere organizat în memoria lui Alexey Navalnîi / captura digisport.ro

FCU Craiova a insistat ca Alexey Navalnîi, liderul opoziţiei ruse, să fie omagiat înainte de FCU Craiova – CFR Cluj. Iată reacţia LPF după momentul de reculegere în memoria lui Alexey Navalnîi de la FCU Craiova – CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a precizat că FCU Craiova a propus acest lucru, iar Liga Profesionistă de Fotbal a fost, desigur, de acord.

Reacţia LPF după momentul de reculegere în memoria lui Alexey Navalnîi de la FCU Craiova – CFR Cluj

În calitate de club organizator, FCU Craiova a dorit să facă acest lucru. Ne-au informat telefonic și nu au existat argumente care să determine o opoziție din partea noastră”, a declarat Justin Ştefan pentru fanatik.ro.

Vestea morţii lui Alexey Navalnîi, principalul opozant al regimului Putin, a şocat întreaga lume. Numeroase reacţii au apărut din Occident.

Adrian Mititelu a postat înainte de meciul FCU Craiova – CFR Cluj, încheiat cu scorul 1-3, un mesaj în care şi-a manifestat regretul pentru trecerea în nefiinţă a lui Alexey Navalnîi.

Reclamă
Reclamă

Adrian Mititelu: „Sacrificiul lui Alexei Navalnîi nu trebuie să fie dat uitării”

„Respect etern pentru Alexei Navalnîi! Dumnezeu să-l odihnească!

A plecat dintre noi un om deosebit, un exemplu de CURAJ, DEMNITATE ŞI PATRIOTISM!

Sacrificiul lui nu trebuie să fie dat uitării, lumea occidentală trebuie să-i cinstească memoria acestui martir al secolului XXI.

Reclamă

Sacrificiul lui Alexei Navalnîi, Boris Nemţov şi a altor mii de patrioti ruşi, eliminaţi de regimul odios, obligă lumea occidentală să nu dea înapoi în disputa cu Moscova.

Noi toţi, cei care trăim în lumea liberă, dincolo de neajunsuri şi nemulţumiri de tot felul, trebuie să conştientizăm că suntem norocoşi, spre deosebire de poporul rus, care încă nu a reuşit să scape din ghearele tiraniei, deşi au trecut 107 ani de când se află sub jugul terorii!

Români, bucuraţi-vă de libertate, unii dintre noi nici nu ştim cât de valoroasă este, doar atunci când nu o avem o preţuim cu adevărat! Dacă vrem s-o păstrăm trebuie să fim vigilenţi şi responsabili!”, a scris Adrian Mititelu pe contul său de Facebook.

FCU Craiova – CFR Cluj 1-3. Adrian Mutu a câștigat și s-a apropiat la 9 puncte de FCSB! Echipa din Gruia a făcut spectacol

FCU Craiova – CFR Cluj 1-3 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida a contat pentru etapa cu numărul 26 a sezonului de Liga 1.

Golurile clujenilor au fost marcate de El Kaddouri, Bîrligea și Muhar. Pentru olteni a marcat Baeten. După acest rezultat, FCU Craiova este pe locul 12 în Liga 1, cu 30 de puncte. De cealaltă parte, CFR Cluj este pe locul 3, cu 45 de puncte, la 3 lungimi de Rapid și 9 de liderul FCSB.

FCU CRAIOVA: Gurău – Negru, Lekiatas, Lacroix, Mascarenhas – Vl. Achim, D. Albu – Baeten, Chițu, Padula – Blănuță
Rezerve: R. Popa, Kvakic, Vl. Pop, Dragu, Blidar, Sidibe, Bahassa, Bauza, Ibrahim
Antrenor: Giovanni Costantino

CFR CLUJ: Sava – Mogoș, Ajeti, Boben, Manea – Muhar, Keita, El Kaddouri – Deac, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Malico, M. Ilie, Aussi, R. Filip, Avounou, Fica, Serebe, P. Michael
Antrenor: Adrian Mutu

În partida tur, care a avut loc la începutul lunii octombrie, CFR Cluj s-a impus pe teren propriu cu 2-0. În meciul respectiv au înscris Camora şi Otele, ambele goluri fiind marcate în prima repriză.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:17

Nicușor Bancu s-a plâns de starea gazonului, după Oțelul – Universitatea Craiova 1-1: „Terenuri mizerabile!”

8:45

Dani Carvajal, prima reacție după accidentarea horror din Real Madrid – Villarreal 2-0: „Voi reveni ca o bestie!”

8:43

Florinel Coman a fost lăsat în afara lotului de Al Gharafa, iar echipa lui a fost umilită! Rezultatul partidei

8:25

Mihai Stoica, val de laude pentru un rival după Oțelul – Universitatea Craiova 1-1: „Și pe noi ne-a omorât!”

8:20

Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional”

0:16

„Invidioşi şi răutăcioşi!” Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal 3 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 6 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv
Citește și