Închide meniul

FCU Craiova – CFR Cluj 1-3. Adrian Mutu a câștigat și s-a apropiat la 9 puncte de FCSB! Echipa din Gruia a făcut spectacol

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 februarie 2024, 23:20

FCU Craiova – CFR Cluj 1-3. Adrian Mutu a câștigat și s-a apropiat la 9 puncte de FCSB! Echipa din Gruia a făcut spectacol

Adrian Mutu, discurs sincer după Oţelul - CFR Cluj 2-2

Adrian Mutu / Profimedia Images

FCU Craiova – CFR Cluj 1-3 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida a contat pentru etapa cu numărul 26 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golurile clujenilor au fost marcate de El Kaddouri, Bîrligea și Muhar. Pentru olteni a marcat Baeten. După acest rezultat, FCU Craiova este pe locul 12 în Liga 1, cu 30 de puncte. De cealaltă parte, CFR Cluj este pe locul 3, cu 45 de puncte, la 3 lungimi de Rapid și 9 de liderul FCSB.

FCU Craiova – CFR Cluj 1-3

Min. 90+1: FCU Craiova – CFR Cluj 1-3! Muhar a înscris și a stabilit soarta meciului. A trimis un șut puternic, de la marginea careului, care s-a oprit direct în plasa porții.

Min. 71: Ocazie pentru FCU Craiova! Chițu a trimis mingea cu capul, dar balonul a fost respins de defensiva adversă.

Min. 46: A început a doua repriză!

Reclamă

Pauză în Bănie!

Min. 45+3: FCU Craiova – CFR Cluj 1-2! Bîrligea a dat lovitura înainte de pauză! A primit o pasă în fața porții, de la Otele, și a trimis fără probleme mingea în plasă.

Min. 40: FCU Craiova – CFR Cluj 1-1! Baeten a restabilit egalitatea cu un şut superb. A reluat din voleu, din afara careului, iar Sava nu a putut interveni. Oltenii au revenit în joc!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 35: Ocazie pentru CFR Cluj! Ciprian Deac a intrat în careul oltenilor, însă balonul trimis de veteranul clujenilor a trecut pe lângă poartă.

Min. 16: Ocazie pentru CFR Cluj! Deac a trimis un șut de la distanță, care a fost respins de Gurău.

Min. 13: FCU Craiova – CFR Cluj 0-1! El Kaddouri a deschis scorul! Feroviarii au profitat de o eroare a lui Gurău. Mingea a fost șutată inițial de Otele, iar balonul a ajuns la jucătorul transferat în iarnă,  care l-a trimis direct în poartă, cu o execuție de clasă.

Min. 1: A început meciul!

FCU CRAIOVA: Gurău – Negru, Lekiatas, Lacroix, Mascarenhas – Vl. Achim, D. Albu – Baeten, Chițu, Padula – Blănuță
Rezerve: R. Popa, Kvakic, Vl. Pop, Dragu, Blidar, Sidibe, Bahassa, Bauza, Ibrahim
Antrenor: Giovanni Costantino

CFR CLUJ: Sava – Mogoș, Ajeti, Boben, Manea – Muhar, Keita, El Kaddouri – Deac, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Malico, M. Ilie, Aussi, R. Filip, Avounou, Fica, Serebe, P. Michael
Antrenor: Adrian Mutu

CFR Cluj se află la 12 puncte distanţă de FCSB, liderul din Liga 1. Echipa lui Adrian Mutu nu vrea să piardă contactul cu formaţia roş-albastră, chiar dacă în play-off se vor înjumătăţi punctele.

Reclamă

De partea cealaltă, FCU Craiova are trei înfrângeri în ultimele patru meciuri. Echipa se află pe locul 12, cu 30 de puncte, fiind prima echipă deasupra locurilor de baraj. În acelaşi timp, oltenii încă au şanse la play-off, fiind la cinci puncte de locul 6, ocupat de Petrolul Ploieşti.

În partida tur, care a avut loc la începutul lunii octombrie, CFR Cluj s-a impus pe teren propriu cu 2-0. În meciul respectiv au înscris Camora şi Otele, ambele goluri fiind marcate în prima repriză.

Neluţu Varga l-a băgat în şedinţă pe Adrian Mutu, după înfrângerea cu Rapid

Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, a dezvăluit că a doua zi după înfrângerea cu Rapid a avut loc o şedinţă constructivă cu Neluţu Varga, patronul echipei, şi Adrian Mutu. Cei trei au discutat mai multe lucruri importante, mai ales că duminică a fost şi ultima zi de transferuri.

„Nu era nervos când am discutat. A fost o discuție provocată de ambele părți pentru că era o zi de duminică și luni a fost ultima zi de transferuri. Trebuia să luăm niște decizii importante. Sămbătă a fost meciul, duminică am provocat această discuție și dorința a fost de ambele părți.

Cei care l-au cunoscut înainte pe domnul Varga, eu nu dar îl știu din povești, este mult diferit în acest moment față de cum era înainte. Echilibrat, discutăm și este genul de om căruia îi plac argumentele, când le ai și justifici când prezinți un subiect sau o soluție înțelege mai repede decât și-ar imagina unii.

Alături de noi a fost și Adi Mutu, a fost cât se poate de constructivă. S-a luat și decizia în ceea ce înseamnă aducerea fundașului stânga de la UTA. Am renunțat la Lovro și am făcut o compensare și lui îi expira contractul în vară”, a declarat Cristi Balaj, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și