Închide meniul

Dinamo, victorie la scor în European League! „Dulăii” nu au avut nicio emoţie în partida cu CSM Constanţa

Viviana Moraru Publicat: 20 februarie 2024, 22:43

Reclamă
Dinamo, victorie la scor în European League! „Dulăii nu au avut nicio emoţie în partida cu CSM Constanţa

Dinamo, victorie la scor în European League

Jucătorii lui Dinamo, la finalul unui meci/ Hepta

Dinamo a obţinut o victorie la scor în European League. „Dulăii” au învins-o clar pe CSM Constanţa, scor 33-23, într-un meci din etapa a doua a grupelor principale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principalii marcatori ai partidei au fost Akimenko 9 goluri, Kasparek 7, pentru Dinamo, respectiv Komogorov 6, Drăgan 5, pentru CSM Constanţa.

Dinamo, victorie la scor în European League

Campioana României s-a calificat în grupa principală IV, după ce s-a clasat pe locul 2 în grupa preliminară G, iar CSM Constanţa a fost liderul grupei H, eliminând în preliminarii Fraikin Granollers, finalista din 2023.

Tot marţi, în cealaltă partidă a etapei, Fuchse Berlin – Sporting CP, scor 31-32, surpriza rundei.

În prima etapă din grupa B, Dinamo a pierdut cu Sporting CP, 33-35, iar CSM Constanţa cu deţinătoarea trofeului, Fuchse Berlin, 29-32.

Reclamă
Reclamă 4

Echipele au intrat în grupa IV cu puncte acumulate din faza anterioară, iar în urma rezultatelor de marţi, deţinătoarea trofeului Fuchse Berlin rămâne lider, cu 6 puncte, urmată în clasament de Sporting CP 6, Dinamo Bucureşti 2, CSM Constanţa 2.

În etapa a III-a din grupa principală IV, Dinamo Bucureşti şi CSM vor juca returul, la Constanţa, în 27 februarie.

Prima clasată în fiecare din cele patru grupe principale se va califica direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 2-3 vor juca play-off, încrucişat, pentru alte patru locuri. Ulterior, câştigătoarele din sferturile de finală vor juca în cadrul Turneului Final Four (semifinale, finale).

Rapid a fost eliminată din Liga Campionilor, după ce a pierdut la scor partida cu Esbjerg

Rapid a fost eliminată din Liga Campionilor, după ce a pierdut la scor partida cu Esbjerg. Vicecampioana României nu a avut nicio şansă.

Vicecampioana României avea nevoie de o victorie pentru a prinde play-off-ul, dar a pierdut fără drept de apel.

Aproape un sfert de oră a fost jocul echilibrat, după care oaspetele s-au desprins, iar la pauză aveau un avantaj de patru goluri, 14-10. Diferenţa a crescut în repriza secundă, iar Esbjerg s-a impus cu 33-24, scrie agerpres.ro.

Pentru Rapid au înscris Albertina Da Cruz Kassoma 5 goluri, Orlane Kanor 5, Marta Lopez Herrero 4, Andjela Janjusevic 3, Estavana Polman 3, Laura Kanor 2, Denisa Şandru (portar) 1, Lorena Ostase 1.

Diana Ciucă a apărat 5 şuturi (29,41%), Denisa Şandru a avut 4 intervenţii (25%), iar Ivana Kapitanovic 3 (27,27%).

Golurile oaspetelor au fost reuşite de Henny Ella Reistad 8, Kaja Kamp Nielsen 5, Nora Mork 5, Michala Elsberg Moeller 3, Rikke Iversen 3, Kristine Breistoel 3, Live Rushfeldt Deila 2, Sanna Charlotte Solberg-Isaksen 2, Julie Boe Jacobsen 1, Marit Roesberg Jacobsen 1.

Recomandări
Live Antena Sport
Citește și:

Va trece România de grupe la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
13:29

Gică Hagi, prima reacţie după ce Ianis Hagi a ajuns pe lista lui Jose Mourinho, la Fenerbahce

12:43

Novak Djokovic s-a operat cu succes! Anunţul făcut de campionul sârb: „Asta mă face să continui”

12:14

EXCLUSIV AS.ro LIVEGică Popescu aşteaptă un singur lucru de la Ianis Hagi, după EURO 2024! La ce echipă îl vede pe internaţionalul român

11:40

EXCLUSIV AS.ro LIVEGică Popescu a dezvăluit cel mai important meci al României de la EURO 2024: „Mereu când am făcut asta, am ieşit din grupe”

10:50

Campionul mondial care vrea la Jocurile Olimpice de la Paris cu orice preţ: „Dacă trebuie să mă bat cu clubul meu, o voi face”

10:30

AS.ro LIVE | Ediţie specială cu Gică Popescu. Fostul mare internaţional a vorbit despre echipa naţională

1 FotoFiicele lui Gică Popescu, Ilie Năstase și Adi Ilie au uluit pe toată lumea la o prezentare de modă. Cât de frumoase sunt 2 FotoBorussia Dortmund – Real Madrid 0-2! Real a cucerit cea de a 15-a Ligă a Campionilor din istorie! E a 5-a şi pentru Ancelotti! 3 FotoCristi Borcea: „Nu e uşor să fii milionar”. Din ce face, în 2024, milioane de euro. Afacerea uluitoare care l-a umplut de bani 4 FotoIanis Hagi şi Elena Tănase pun la punct ultimele detalii pentru „nunta anului”! Decorul de vis în care îşi vor uni destinele 5 FotoSimona Halep, mesaj superb pentru mama ei, de ziua acesteia! Postarea tenismenei a adunat rapid aproape 15.000 de like-uri! 6 FotoAlexandru Mitriță, gata să plece de la Universitatea Craiova! Starul oltenilor a primit oferte fabuloase
Citește și