Închide meniul
Foto

Kanye West a stat cu cagula pe cap la Inter – Atletico 1-0 şi a atras toate privirile! Imagine virală în Liga Campionilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 februarie 2024, 8:34

Reclamă
Kanye West a stat cu cagula pe cap la Inter – Atletico 1-0 şi a atras toate privirile! Imagine virală în Liga Campionilor

Kanye West a stat cu cagula pe cap la Inter - Atletico 1-0 şi a atras toate privirile

Colaj Profimedia

Kanye West a stat cu cagula pe cap la Inter – Atletico 1-0 şi a atras toate privirile. Rapperul american a văzut meciul arbitrat de Istvan Kovacs alături de superba sa soţie, Bianca Censori, dar şi de alţi 3 prieteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kanye West a şocat încă o dată lumea. De această dată, rapperul american a ajuns voral datorită apariţie sale incredibile în tribune la meciul câştigat de Inter în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Kanye West a stat cu cagula pe cap la Inter – Atletico 1-0

Kanye West a şocat pe toată lumea şi cu decizia pe care a luat-o la începutul anului. Astfel, acesta a decis să pună implanturi de titan de 850.000 de euro. Deşi, iniţial s-a spus că acesta şi-a scos toţi dinţii, o sursă apropiată a spus că rapperul nu a făcut acest lucru şi că este doar o „stomatologie experimentală”.

Fază controversată în Inter – Atletico Madrid, cu Istvan Kovacs la centru

Centralul român a fost luat la țintă de fanii formației din Milano, încă din debutul partidei, în urma unei faze controversate ce a avut loc în careul lui Oblak.

În minutul 13 al duelului de pe Giuseppe Meazza, Inter a trimis balonul într-o zonă periculoasă, din careul spaniolilor. Lautaro Martinez a trimis un șut puternic, care s-a izbit de Axel Wittsel. Mai apoi, balonul a sărit în mâna lui Molina, însă Istvan Kovacs, care era aproape de fază, a decis să nu acorde o lovitură de la 11 metri.

Reclamă

De asemenea, nici oficialii din camera VAR, Marco Fritz din și Cătălin Popa nu au intervenit, așa că jocul a fost lăsat să continue. După această fază, fanii celor de la Inter au luat cu asalt rețelele de socializare și au oferit o serie de reacții dure:

„Penalty clar!” ; „VAR?” ; „Atletico VARdrid!” ; „E henț, cât se poate de clar!” ; „Arbitrul e plătit de Atletico!!”, au fost o parte din reacțiile dure, după ce românul nu a acordat o lovitură de la 11 metri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și