Închide meniul
Foto

Fază controversată în Inter – Atletico Madrid, cu Istvan Kovacs la centru. I-a scos din minți pe italieni: „Arbitrul e plătit”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 20 februarie 2024, 22:44

Fază controversată în Inter – Atletico Madrid, cu Istvan Kovacs la centru. I-a scos din minți pe italieni: „Arbitrul e plătit”

Fază controversată în Inter - Atletico Madrid, cu Istvan Kovacs la centru. Românul nu a dat penalty și i-a înfuriat pe italieni.

Faza controversată din Inter - Atletico, cu Istvan Kovacs la centru / Captură Digi Sport

A fost o fază controversată în Inter – Atletico Madrid, cu Istvan Kovacs la centru. Centralul român a fost luat la țintă de fanii formației din Milano, încă din debutul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul din Carei a primit o delegare importantă în UEFA Champions League, la meciul menționat anterior. Totuși, acesta este contestat chiar și pe plan european, nu doar în România.

Fază controversată în Inter – Atletico Madrid, cu Istvan Kovacs la centru. I-a scos din minți pe italieni

În minutul 13 al duelului de pe Giuseppe Meazza, Inter a trimis balonul într-o zonă periculoasă, din careul spaniolilor. Lautaro Martinez a trimis un șut puternic, care s-a izbit de Axel Wittsel.

Mai apoi, balonul a sărit în mâna lui Molina, însă Istvan Kovacs, care era aproape de fază, a decis să nu acorde o lovitură de la 11 metri. VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO

De asemenea, nici oficialii din camera VAR, Marco Fritz din și Cătălin Popa nu au intervenit, așa că jocul a fost lăsat să continue. După această fază, fanii celor de la Inter au luat cu asalt rețelele de socializare și au oferit o serie de reacții dure:

Reclamă

„Penalty clar!” ; „VAR?” ; „Atletico VARdrid!” ; „E henț, cât se poate de clar!” ; „Arbitrul e plătit de Atletico!!”, au fost o parte din reacțiile dure, după ce românul nu a acordat o lovitură de la 11 metri.

Mihai Stoica i-a făcut praf pe Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan

Mihai Stoica s-a deslănțuit la adresa lui Ovidiu Hațegan, dar nu l-a uitat nici pe Istvan Kovacs, probabil cel mai controversat arbitru din România. Oficialul de la FCSB a spus că cei doi au un regim special de a arbitra partidele și că „își bat joc” de jucători, la meciurile pe care le conduc.

”Nici n-am avut ocazii să zicem că merita mai mult, cu Târnovanu a apărat de la 11 metri şi e clar că nu meritai mai mult. Sunt nemulţumit că mă aşteptam ca Haţegan să arbiteze corect.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous a zis foarte bine după meci. Săptămâna trecută am primit vizita reprezentanților Comisiei Centrale a Arbitrilor. Ei ne-au arătat exact faza asta și ni s-a spus că, în momentul în care mâna se duce spre fața jucătorului și este folosită ca o armă, trebuie dat cartonaș roșu.

Sunt nişte greşeli odioase. E bătaie de joc, de aia, e bătaie de joc. Avem seminar cu ei şi să mergem să-i minţim pe ăia că orice lovitură cu cotul în gură e roşu şi ei dau galben. 

Haţegan şi Kovacs au regim special, e clar. Kovacs face zob meci după meci şi ne delectăm cu el la Inter – Atletico. Tu selecţionezi la naţională cei mai buni jucători, dar dacă joacă prost la echipele de club nu mai ajung la naţională. Dacă-şi bat joc de oameni şi nu dau doi bani pe ei când arbitrează”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene Vezi toate știrile
Citește și