Închide meniul

„Momentul zero!” Mihai Rotaru i-a decis soarta lui Ivaylo Petev! Şedinţă de trei ore la Universitatea Craiova

Viviana Moraru Publicat: 21 februarie 2024, 18:16

Reclamă
„Momentul zero! Mihai Rotaru i-a decis soarta lui Ivaylo Petev! Şedinţă de trei ore la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru i-a decis soarta lui Ivaylo Petev

Mihai Rotaru şi Ivaylo Petev/ Coalj Profimedia, AntenaSport

Mihai Rotaru i-a decis soarta lui Ivaylo Petev, după o şedinţă de trei ore cu antrenorul bulgar. Patronul Universităţii Craiova a luat decizie de a-i oferi în continuare credit tehnicianului, în ciuda rezultatelor modeste ale echipei, din 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a remizat cu Botoşani, în ultima etapă. Oltenii au obţinut o singură victorie în 2024, din cinci meciuri disputate.

Mihai Rotaru i-a decis soarta lui Ivaylo Petev

Mihai Rotaru a dezvăluit că a avut o şedinţă care a durat nu mai puţin trei ore, cu Ivaylo Petev. Patronul Universităţii Craiova a dezvăluit că s-a analizat situaţia echipei, mărturisind că greşelile comise au fost asumate de către toţi oficialii echipei.

Mihai Rotaru a transmis că nu se pune problema ca Ivaylo Petev să fie demis, în acest moment, de la Universitatea Craiova. Acesta a transmis că antrenorul bulgar are încredere deplină că poate redresa situaţia echipei.

„A fost o discuție cu antrenorul, a durat 3 ore și jumătate. Apoi am mai avut o ședință cu antrenorul și cu jucătorii.

Reclamă

S-a făcut o analiză în prima parte. Convingerea tuturor este că se poate lucra împreună în continuare, că se poate face mai mult. S-au asumat greșelile din partea tuturor. S-au propus soluții din partea staff-ului tehnic. Ne asumăm în continuare această echipă și acest staff.

Au fost multe lucruri de acoperit, de asta a durat atât de mult. Sunt chestii interne pe care trebuie să le remediem. El crede că putem face mult mai bine în ceea ce privește organizarea întregului climat”, a declarat Mihai Rotaru, conform digisport.ro.

De asemenea, Mihai Rotaru a dezvăluit că şi jucătorii au fost băgaţi în şedinţă, mărturisind că atmosfera din cadrul echipei este una tensionată, date fiind rezultatele din ultimele runde.

Reclamă 4 / 0/3

„Atmosfera la echipă nu poate fi ok. Este vorba de încredere. Când ești încrezător, poți muta munții. Când nu…

Le-am spus tuturor să arate că merită să fie aici. Nu ca indivizi, ca echipă! Jucătorii au avut o reacție întotdeauna. Le-am spus ce vreau acum. Să fie momentul ZERO! Sunt singur că ne vom ridica de la pământ”, a mai transmis Mihai Rotaru.

Sorin Cârţu a dezvăluit marea greşeală făcută de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova

Sorin Cârţu a dezvăluit marea greşeală făcută de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova. Fostul mare jucător al formaţiei din Bănie consideră că Eugen Neagoe nu ar fi trebuit demis la începutul sezonului.

Sorin Cârţu este de părere că Mihai Rotaru a greşit atunci când s-a despărţit de Eugen Neagoe, mai ales că echipa crea mai mult sub comanda acestuia. Fostul jucător al oltenilor nu a fost de acord nici cu aducerea lui Reghecampf, cel care a plecat de pe Ion Oblemenco după doar şapte etape:

„Absolut, da. Mai ales că alegerea nu a fost inspirată. A venit Reghe, care a plecat la prima strigare.

A fost o greșeală. Echipa juca frumos (n.r. cu Eugen Neagoe), avea ocazii. Așa s-a gândit, nu știu”, a declarat Sorin Cârţu, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur 21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” 21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! Vezi toate știrile
Citește și