Închide meniul

Sorin Cârţu a dezvăluit marea greşeală făcută de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova: „Alegerea nu a fost inspirată”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 19 februarie 2024, 17:57

Sorin Cârţu a dezvăluit marea greşeală făcută de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova: „Alegerea nu a fost inspirată

Sorin Cârţu a dezvăluit marea greşeală făcută de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova: "Alegerea nu a fost inspirată"

Sorin Cârţu şi Mihai Rotaru / Colaj Hepta şi Antena Sport

Sorin Cârţu a dezvăluit marea greşeală făcută de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova. Fostul mare jucător al formaţiei din Bănie consideră că Eugen Neagoe nu ar fi trebuit demis la începutul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În locul lui Eugen Neagoe a fost adus Laurenţiu Reghecampf, dar acesta a plecat la scurt timp după instalare. Din luna noiembrie, echipa este pregătită de bulgarul Ivaylo Petev.

Sorin Cârţu a dezvăluit marea greşeală făcută de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova

Sorin Cârţu este de părere că Mihai Rotaru a greşit atunci când s-a despărţit de Eugen Neagoe, mai ales că echipa crea mai mult sub comanda acestuia. Fostul jucător al oltenilor nu a fost de acord nici cu aducerea lui Reghecampf, cel care a plecat de pe Ion Oblemenco după doar şapte etape:

„Absolut, da. Mai ales că alegerea nu a fost inspirată. A venit Reghe, care a plecat la prima strigare.

A fost o greșeală. Echipa juca frumos (n.r. cu Eugen Neagoe), avea ocazii. Așa s-a gândit, nu știu”, a declarat Sorin Cârţu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Universitatea Craiova are o singură victorie în Liga 1 în cinci meciuri disputate în acest an. Echipa lui Petev a pierdut meciurile cu Farul şi FCSB, după care a învins-o pe Sepsi. În ultimele două meciuri, oltenii au remizat cu U Cluj şi FC Botoşani.

Ivaylo Petev a avut prima reacţie după FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2

Ivaylo Petev a avut prima reacţie după FC Botoşani – Universitatea Craiova, scor 2-2, din etapa a 26-a a Ligii 1. Întrebat dacă risca să fie demis, în cazul unei înfrângeri, antrenorul oltenilor nu a stat pe gânduri şi a făcut un anunţ categoric.

Bulgarul de pe banca echipei lui Mihai Rotaru nu se teme că ar putea fi dat afară de la echipă. Petev a venit cu explicaţii după ce s-a încurcat cu penultima clasată şi a pus „tunurile” pe jucătorii din defensivă.

Reclamă 4 / 0/3

„Am jucat bine, dar am terminat cu un rezultat slab. Am primit 2 goluri foarte uşoare în prima repriză. Botoşani nu a avut cine ştie ce joc, dar noi nu ne-am descurcat bine în defensivă. După pauză am schimbat, am avut mai multe ocazii şi am plecat cu un punct.

(Ce a lipsit Craiovei?) Două momente în care Botoşani a marcat două goluri. Ceea ce nu mă face fericit este că primim, aproape la fiecare meci, astfel de goluri. Situaţia trebuie să se oprească! Trebuie să reacţionăm mai bine.

(Golul de 2-2 v-a salvat postul?) Postul meu nu este o problemă! Rezultatul nu este ok, sunt de acord. Sper ca la următorul meci să nu se mai întâmple asta„, a declarat Petev la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și