Închide meniul
VIDEO

AS.ro LIVE | Gabi Balint a fost invitatul lui Dan Pavel

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 februarie 2024, 23:33 / Actualizat: 22 februarie 2024, 11:13

Reclamă
AS.ro LIVE | Gabi Balint a fost invitatul lui Dan Pavel

Gabi Balint, invitatul lui Dan Pavel

Gabi Balint, la AS.ro LIVE

AS.ro LIVE | Gabi Balint a fost invitatul special de joi, al lui Dan Pavel, în emisiunea care a început de la ora 10:30 şi a fost urmărită pe as.ro. Fostul atacant al Stelei şi al naţionalei României vine cu dezvăluiri în premieră despre cariera fabuloasă pe care a avut-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balint a jucat timp de un deceniu pentru gruparea din Ghencea şi a reuşit performanţe uriaşe în tricoul roş-albastru. A câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986, Supercupa Europei, cinci titluri şi patru Cupe ale României.

AS.ro LIVE | Gabi Balint a fost invitatul lui Dan Pavel

Pele Balint, care a împlinit 61 de ani în luna ianuarie, va rememora şi meciurile în care a încântat în tricoul naţionalei României. Fostul internaţional aşteaptă lansarea filmului „Hai, România! – Povestea Generației de Aur”, care se va lansa în cinematografele pe 1 martie 2024.

Balint a fost unul dintre artizanii victoriei obţinută de România cu Danemarca, scor 3-1, care a calificat reprezentativa tricoloră la Coppa del Mondo. A reuşit o dublă de senzaţie pe 15 noiembrie 1989.

Reclamă

Nu mă așteptam să joc în acel meci. Dar a fost meciul care mi-a schimbat destinul”, a spus fostul mare atacant.

La Mondialul din 1990, Gabi Balint a înscris două goluri pentru reprezentativa noastră. A înscris împotriva Camerunului şi a Argentinei.

Destinul ăsta întotdeauna a fost bun cu mine și au fost niște momente importante în viață. Eu cred mult în destin și nu în sensul că noi ne facem destinul. Ci destinul e făcut pentru fiecare dintre noi, noi doar îl urmăm”, şi-a amintit Balint.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Balint, avertisment pentru Gigi Becali

„Pele” Balint e convins că FCSB va câştiga campionatul sezonul acesta, dar i-a transmis un avertisment lui Gigi Becali.

FCSB o să câştige campionatul 100%. Problema e că pe urmă va fi greu. Dacă nu se califică, o să-și dea seama că l-a câștigat degeaba, dacă nu face treabă în Europa.

Patronul îşi doreşte atât de mult să-l câştige, de 8-9 ani de când nu l-a câştigat. Va trebui să îl aplaudăm, că nu avem ce să facem, doar că pe urmă va veni reversul”, a declarat Gabi Balint pentru digisport.ro.

Dacă FCSB câștigă campionatul, îi fac o diplomă cu Licența Pro și scriu acolo Gigi Becali”, a spus Ilie Dumitrescu.

Nu că e FCSB, dar eu cred că e greu ca o echipă românească să mai reuşească vreodată să intre în Champions League”, a mai declarat Gabi Balint pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și