Închide meniul

Billel Omrani a bătut palma cu noua echipă. Anunţul de ultimă oră făcut: „Va semna până în 2026!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 februarie 2024, 20:22

Reclamă
Billel Omrani a bătut palma cu noua echipă. Anunţul de ultimă oră făcut: „Va semna până în 2026!

Billel Omrani a bătut palma cu noua echipă

Billel Omrani / Profimedia

Billel Omrani a bătut palma cu noua echipă. Anunţul a fost făcut de un cunoscut jurnalist polonez pe reţelele de socializare. Omrani va face vizita medicală în scurt timp şi va semna contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul francez este aproape să semneze cu o nouă echipă, după ce s-a despărţit în iarnă de Petrolul Ploieşti. Conform presei din Polonia, Omrani va semna cu Wisla Cracovia.

Billel Omrani a bătut palma cu noua echipă. Anunţul de ultimă oră făcut

Jurnalistul polonez Piotr Kozminski a anunţat pe reţelele de atacantul francez va semna un contract valabil până în 2026. 

Omrani a început fotbalul la academia celor de la Olympique Marseille, echipă care l-a împrumutat la AC Arles-Avignon. A urmat apoi sosirea în România, din 2016.

Reclamă
Reclamă 4

La momentul respectiv, atacantul cu cetățenie Alegeriană semna cu CFR Cluj. În 2022 a ajuns la FCSB, iar, după un singur sezon, pleca la Petrolul Ploiești. De „lupii galbeni” s-a despărțit în luna ianuarie a acestui an, la doar 6 luni de la venirea pe „Ilie Oană”.

În momentul de față este cotat la suma de 550.000 de euro. A atins cea mai mare cotă de piață în 2019. La momentul respectiv era cotat la suma de 3,6 milioane de euro.

În perioada în care a evoluat pentru FCSB, Omrani a marcat doar de două ori în 21 de partide. Cea mai bună perioadă a avut-o la CFR Cluj, acolo unde a câştigat 7 trofee: 5 titluri de campion şi două Supercupe ale României. Omrani a plecat de la Petrolul după mai puţin de patru luni.

Reclamă

Omrani a câştigat o „avere” la FCSB, chiar dacă nu a confirmat. Gigi Becali i-a achitat 200.000 de euro la semnătură şi un salariu lunar de 20.000 de euro.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și