Închide meniul

Billel Omrani a bătut palma cu noua echipă. Anunţul de ultimă oră făcut: „Va semna până în 2026!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 februarie 2024, 20:22

Reclamă
Billel Omrani a bătut palma cu noua echipă. Anunţul de ultimă oră făcut: „Va semna până în 2026!

Billel Omrani a bătut palma cu noua echipă

Billel Omrani / Profimedia

Billel Omrani a bătut palma cu noua echipă. Anunţul a fost făcut de un cunoscut jurnalist polonez pe reţelele de socializare. Omrani va face vizita medicală în scurt timp şi va semna contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul francez este aproape să semneze cu o nouă echipă, după ce s-a despărţit în iarnă de Petrolul Ploieşti. Conform presei din Polonia, Omrani va semna cu Wisla Cracovia.

Billel Omrani a bătut palma cu noua echipă. Anunţul de ultimă oră făcut

Jurnalistul polonez Piotr Kozminski a anunţat pe reţelele de atacantul francez va semna un contract valabil până în 2026. 

Omrani a început fotbalul la academia celor de la Olympique Marseille, echipă care l-a împrumutat la AC Arles-Avignon. A urmat apoi sosirea în România, din 2016.

Reclamă

La momentul respectiv, atacantul cu cetățenie Alegeriană semna cu CFR Cluj. În 2022 a ajuns la FCSB, iar, după un singur sezon, pleca la Petrolul Ploiești. De „lupii galbeni” s-a despărțit în luna ianuarie a acestui an, la doar 6 luni de la venirea pe „Ilie Oană”.

În momentul de față este cotat la suma de 550.000 de euro. A atins cea mai mare cotă de piață în 2019. La momentul respectiv era cotat la suma de 3,6 milioane de euro.

În perioada în care a evoluat pentru FCSB, Omrani a marcat doar de două ori în 21 de partide. Cea mai bună perioadă a avut-o la CFR Cluj, acolo unde a câştigat 7 trofee: 5 titluri de campion şi două Supercupe ale României. Omrani a plecat de la Petrolul după mai puţin de patru luni.

Reclamă 4 / 0/3

Omrani a câştigat o „avere” la FCSB, chiar dacă nu a confirmat. Gigi Becali i-a achitat 200.000 de euro la semnătură şi un salariu lunar de 20.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și