Închide meniul
Foto

Ce poreclă a putut primi Ion Ţiriac după o relaţie cu o femeie cu 44 de ani mai tânără. Dezvăluirea a venit abia acum

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2024, 9:08

Reclamă
Ce poreclă a putut primi Ion Ţiriac după o relaţie cu o femeie cu 44 de ani mai tânără. Dezvăluirea a venit abia acum

Ce poreclă a putut primi Ion Ţiriac după o relaţie cu o femeie cu 44 de ani mai tănără

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment - Hepta

Ce poreclă a putut primi Ion Ţiriac după o relaţie cu o femeie cu 44 de ani mai tânără e un lucru dezvăluit chiar de cea care se laudă că ar fi avut o relaţie cu „magnatul” român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette Atindehou şi Ion Ţiriac ar fi avut o relaţie cu ceva ani în urmă, după cum susţine artista. Aceasta se laudă că s-a simţit excelent, fiind tratată ca o milionară în acea perioadă. „Ţiri” este felul în care îl poreclise femeia pe omul cu o avere de peste 2 miliarde de dolari.

Ce poreclă a putut primi Ion Ţiriac după o relaţie cu o femeie cu 44 de ani mai tânără

În trecut, despre cei doi au apărut informații, în spațiul public, că ar fi avut o relație amoroasă. Laurette și Țiriac (84 de ani) ar fi fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor. Acum, Laurette nu a mai evitat subiectul, aşa cum o făcea în ultimii ani.

„(Cu Ion Ţiriac a fost ceva?) Asta nu pot să-ţi răspund. Că tot m-ai întrebat, „Ţiri”, că eu aşa îi zic, o să rămână acolo la sufletul meu. Eu îi spun „Ţiri”… nu am prea mai vorbit în ultima perioadă. El e magnat.

(Moderator: Unde ai simţit că ai înflorit lângă un milionar?) Nu trebuie să mai zic, era frumos. Cu avionul privat, te dădeai jos din avion şi te lua maşina cu şofer… era frumos. Dar trebuie să fii frumoasă, deşteaptă, să ştii să vorbeşti, să ştii să taci când trebuie, să ai simţul umorului.

Reclamă

Oamenii de afaceri sunt foarte stresaţi. Acolo m-am simţit o regină, dar ce regină! Regina reginelor, da, adevărat. Cine nu s-ar simţi? Dacă nu eram eu deosebită şi specială, se mai uita domnul Ţiri la mine? Dacă nu eram frumoasă şi deşteaptă…„, a declarat Laurette la podcastul „Tare de tot”.

„Românii au prea mulţi bani!” Ion Ţiriac a şocat în faţa a sute de oameni

Ion Ţiriac a şocat în faţa a sute de oameni, într-un discurs fără precedent. Miliardarul român a fost extrem de iritat de faptul că a făcut cu maşina de acasă până la Ateneul Român, acolo unde a avut loc Gala Sportului românesc, o oră şi jumătate.

Ion Ţiriac a ajuns la concluzia că românii au mulţi bani, în contextul în care numărul maşinilor a crescut, dar şi preţul benzinei. Aşa şi-a început discursul miliardarul român în faţa sutelor de oameni prezenţi la Ateneul Român.

Reclamă 4 / 0/3

„Am realizat încă o dată în această seară că românii au prea mulți bani. Încă o dovadă. În loc să fac 40 de minute de acasă până aici, am făcut o oră și jumătate. Asta de unde? S-a făcut benzina peste un euro, dar mașinile sunt tot mai multe. Înseamnă că o ducem foarte bine.

Cum să facem să o ducem și mai bine în sport. Această sărbătoare ne arată că suntem uniți, că avem talent. Avem și mizeria aia mică de bani, haideți să facem ceva cu ea”, a spus Ion Ţiriac.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen Vezi toate știrile
Citește și