Închide meniul
Foto

„Eu îi spun Ţiri!” Laurette Atindehou a rupt tăcerea şi a dezvăluit cum l-a cucerit pe Ion Ţiriac: „Se mai uita altfel la mine?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2024, 20:05

„Eu îi spun Ţiri!” Laurette Atindehou a rupt tăcerea şi a dezvăluit cum l-a cucerit pe Ion Ţiriac: „Se mai uita altfel la mine?”

Laurette Atindehou a rupt tăcerea şi a dezvăluit cum l-a cucerit pe Ion Ţiriac

Laurette Atindehou şi Ion Ţiriac / Colaj Instagram/Profimediaimages

Laurette Atindehou a rupt tăcerea şi a dezvăluit cum l-a cucerit pe Ion Ţiriac. Artista în vârstă de 40 de ani nu s-a mai ferit şi a spus tot despre relaţia pe care ar fi avut-o cu miliardarul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Invitată într-un podcast, Laurette a recunoscut că a fost mereu atrasă de bărbaţii cu bani. A vorbit despre fostul ei soţ, dar a amintit şi despre ce s-ar fi întâmplat între ea şi fostul mare jucător de tenis.

Laurette Atindehou a rupt tăcerea şi a dezvăluit cum l-a cucerit pe Ion Ţiriac

În trecut, despre cei doi au apărut informații, în spațiul public, că ar fi avut o relație amoroasă. Laurette și Țiriac (84 de ani) ar fi fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor.

Laurette a evitat subiectul şi, când a fost întrebată despre presupusa relaţie, a afirmat că o „să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși”. Totuşi, fostul fotomodel a oferit mai multe detalii acum.

Eu am fost căsătorită cu un milionar, na! Milionar pe bune. Sunt într-o relaţie ok cu fostul meu soţ. (Moderator: Nu ai rămas cu milioane?) Nu am rămas cu niciun milion, dar am rămas cu o casă. Tot am fost fată deşteaptă, nu? Am rămas cu ceva… am fost fată deşteaptă, măcar am rămas cu o casă. Am mai avut relaţii cu milionari din ăştia celebri.

Reclamă

(Cu Ion Ţiriac a fost ceva?) Asta nu pot să-ţi răspund. Că tot m-ai întrebat, „Ţiri”, că eu aşa îi zic, o să rămână acolo la sufletul meu. Eu îi spun „Ţiri”… nu am prea mai vorbit în ultima perioadă. El e magnat.

(Moderator: Unde ai simţit că ai înflorit lângă un milionar?) Nu trebuie să mai zic, era frumos. Cu avionul privat, te dădeai jos din avion şi te lua maşina cu şofer… era frumos. Dar trebuie să fii frumoasă, deşteaptă, să ştii să vorbeşti, să ştii să taci când trebuie, să ai simţul umorului. Oamenii de afaceri sunt foarte stresaţi. Acolo m-am simţit o regină, dar ce regină! Regina reginelor, da, adevărat. Cine nu s-ar simţi? Dacă nu eram eu deosebită şi specială, se mai uita domnul Ţiri la mine? Dacă nu eram frumoasă şi deşteaptă…„, a declarat Laurette la podcastul „Tare de tot”.

Laurette Atindehou s-a împăcat cu Magaye Gueye

Frumoasa mulatră a dezvăluit că s-a împăcat cu logodnicul ei, Magaye Gueye, fostul jucător al lui Dinamo. Fotbalistul în vârstă de 33 de ani a plecat cu scandal de la clubul din Ştefan cel Mare, după ce a fost găsit dopat cu cocaină.

Reclamă 4 / 0/3

Am mai trecut şi noi prin momente frumoase, copilăreşti… ne-am despărţit de vreo două ori, dar până la urmă tot împreună suntem.

M-am mutat de doi ani la Paris, cu Magaye. Fetiţa mea a fost un an de zile la şcoală în Franţa, după care ulterior am adus-o înapoi în România pentru că nu s-a putut obişnui. Acum a crescut a înţeles şi îşi doreşte să meargă acolo” a mai spus Laurette.

Laurette Atindehou a dezvăluit, în trecut, că a fost ajutată de Ion Ţiriac. Omul de afaceri care are o avere de 2 miliarde de dolari i-ar fi oferit o maşină din parcul auto pentru filmarea unui videoclip.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și