Închide meniul
Foto

„Eu îi spun Ţiri!” Laurette Atindehou a rupt tăcerea şi a dezvăluit cum l-a cucerit pe Ion Ţiriac: „Se mai uita altfel la mine?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2024, 20:05

„Eu îi spun Ţiri!” Laurette Atindehou a rupt tăcerea şi a dezvăluit cum l-a cucerit pe Ion Ţiriac: „Se mai uita altfel la mine?”

Laurette Atindehou a rupt tăcerea şi a dezvăluit cum l-a cucerit pe Ion Ţiriac

Laurette Atindehou şi Ion Ţiriac / Colaj Instagram/Profimediaimages

Laurette Atindehou a rupt tăcerea şi a dezvăluit cum l-a cucerit pe Ion Ţiriac. Artista în vârstă de 40 de ani nu s-a mai ferit şi a spus tot despre relaţia pe care ar fi avut-o cu miliardarul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Invitată într-un podcast, Laurette a recunoscut că a fost mereu atrasă de bărbaţii cu bani. A vorbit despre fostul ei soţ, dar a amintit şi despre ce s-ar fi întâmplat între ea şi fostul mare jucător de tenis.

Laurette Atindehou a rupt tăcerea şi a dezvăluit cum l-a cucerit pe Ion Ţiriac

În trecut, despre cei doi au apărut informații, în spațiul public, că ar fi avut o relație amoroasă. Laurette și Țiriac (84 de ani) ar fi fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor.

Laurette a evitat subiectul şi, când a fost întrebată despre presupusa relaţie, a afirmat că o „să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși”. Totuşi, fostul fotomodel a oferit mai multe detalii acum.

Eu am fost căsătorită cu un milionar, na! Milionar pe bune. Sunt într-o relaţie ok cu fostul meu soţ. (Moderator: Nu ai rămas cu milioane?) Nu am rămas cu niciun milion, dar am rămas cu o casă. Tot am fost fată deşteaptă, nu? Am rămas cu ceva… am fost fată deşteaptă, măcar am rămas cu o casă. Am mai avut relaţii cu milionari din ăştia celebri.

Reclamă

(Cu Ion Ţiriac a fost ceva?) Asta nu pot să-ţi răspund. Că tot m-ai întrebat, „Ţiri”, că eu aşa îi zic, o să rămână acolo la sufletul meu. Eu îi spun „Ţiri”… nu am prea mai vorbit în ultima perioadă. El e magnat.

(Moderator: Unde ai simţit că ai înflorit lângă un milionar?) Nu trebuie să mai zic, era frumos. Cu avionul privat, te dădeai jos din avion şi te lua maşina cu şofer… era frumos. Dar trebuie să fii frumoasă, deşteaptă, să ştii să vorbeşti, să ştii să taci când trebuie, să ai simţul umorului. Oamenii de afaceri sunt foarte stresaţi. Acolo m-am simţit o regină, dar ce regină! Regina reginelor, da, adevărat. Cine nu s-ar simţi? Dacă nu eram eu deosebită şi specială, se mai uita domnul Ţiri la mine? Dacă nu eram frumoasă şi deşteaptă…„, a declarat Laurette la podcastul „Tare de tot”.

Laurette Atindehou s-a împăcat cu Magaye Gueye

Frumoasa mulatră a dezvăluit că s-a împăcat cu logodnicul ei, Magaye Gueye, fostul jucător al lui Dinamo. Fotbalistul în vârstă de 33 de ani a plecat cu scandal de la clubul din Ştefan cel Mare, după ce a fost găsit dopat cu cocaină.

Reclamă 4 / 0/3

Am mai trecut şi noi prin momente frumoase, copilăreşti… ne-am despărţit de vreo două ori, dar până la urmă tot împreună suntem.

M-am mutat de doi ani la Paris, cu Magaye. Fetiţa mea a fost un an de zile la şcoală în Franţa, după care ulterior am adus-o înapoi în România pentru că nu s-a putut obişnui. Acum a crescut a înţeles şi îşi doreşte să meargă acolo” a mai spus Laurette.

Laurette Atindehou a dezvăluit, în trecut, că a fost ajutată de Ion Ţiriac. Omul de afaceri care are o avere de 2 miliarde de dolari i-ar fi oferit o maşină din parcul auto pentru filmarea unui videoclip.

Recomandări
  • Laurette Atindehou a dezvăluit cum l-a cucerit pe Ion Ţiriac
  • Frumoasa mulatră a spus totul despre relaţia cu miliardarul român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
20
apr.
23:10
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”
20
apr.
23:00
„VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2!
20
apr.
22:53
Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?”
20
apr.
22:49
„Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2!
Vezi toate știrile
Citește și