Închide meniul

Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier. Se afla alături de tatăl său

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2024, 12:56

Reclamă
Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier. Se afla alături de tatăl său

Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier

Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier - Facebook Eduard Novak

Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce se afla la un antrenament cu bicicleta. Edvard (20 de ani) a avut nevoie doar de o mică intervenţie chirurgicală, a anunţat fostul ministru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ciclismul în România e sport extrem. Azi, în Edvard, cu care eram ieşiţi la antrenament, a intrat o maşină. Din fericire a scăpat doar cu o mică intervenţie chirurgicală. Acum câţiva ani, Edmond a păţit acelaşi lucru.

Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier

Drumurile din România sunt extrem de periculoase, şoferi nervoşi, condus agresiv, grijă zero pentru partenerii de trafic. Pentru că asta suntem. Parteneri de trafic, ar trebui să împărţim şoselele cu biciclişti, motociclişti, dar nu o facem.

Cum să faci performanţă în condiţiile în care nu numai că nu ai unde să te antrenezi, nu ai bani de echipamente dar mai îţi rişti şi viaţa, mi-e greu să înţeleg. Autorităţile sunt fericite când medalii ajung acasă, dar sportivii, iată, sunt victimele haosului de pe şoselele din ţară”, a scris Eduard Novak pe Facebook.

Fostul ministru crede că ar fi momentul ca poliţia rutieră să pornească o campanie de informare şi conştietizare pentru şoferi.

Reclamă

„Poate că e momentul în care poliţia rutieră porneşte o campanie de informare şi conştientizare pentru şoferi. Sunt gata să ajut, să particip, să fac tot ce pot omeneşte ca cei care fac ciclism de performanţă, ca hobby sau de nevoie să nu mai fie numiţi “donatori””, a notat Novak.

Eduard Novak a fost ministru al Sportului din decembrie 2020 până în 2023, sub mandatele premierilor Florin Cîţu şi Nicolae Ciucă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 „În sfârşit!” Radu Drăguşin, primele minute pe teren la Tottenham, după o lună şi jumătate! Nota primită român 18:52 VIDEOAccident teribil la FIA World Endurance Championship 2024. Cursa a fost oprită imediat. Earl Bamber şi-a făcut maşina praf 18:52 Gigi Becali, decizie de ultim moment! Va fi prezent pe Arena Naţională la FCSB – CFR Cluj 18:30 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY!. Accident teribil 18:25 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Echipele de start 18:13 Gloria Bistriţa s-a calificat în finala EHF European League, după ce a învins Dunărea Brăila în semifinală 18:00 Neluţu Varga le-a declarat „război” rivalilor din Liga 1! Anunţul făcut chiar în ziua derby-ului cu FCSB: „Vom fi la înălţime!” 17:55 VIDEOChen Meng, campioana olimpică en-titre, a câştigat finala feminină de la Saudi Smash 2024, după un meci epic cu Sun Yingsha 17:21 „Ce are cu el?” Fanii lui Tottenham au răbufnit, după ce Radu Drăguşin a fost lăsat din nou pe banca de rezerve 17:12 LIVE VIDEOEstoril – Sporting (20:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Duelul serii din Liga Portugal! Două meciuri se joacă ACUM Vezi toate știrile
Citește și