Închide meniul

Liverpool a câştigat Carabao Cup, după o finală dramatică cu Chelsea! Virgil van Dijk, eroul lui Klopp. Record uriaş stabilit

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 februarie 2024, 19:51

Reclamă
Liverpool a câştigat Carabao Cup, după o finală dramatică cu Chelsea! Virgil van Dijk, eroul lui Klopp. Record uriaş stabilit

Virgil van Dijk of Liverpool celebrates their goal to make it 1-0 Chelsea v Liverpool, EFL Carabao Cup Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 25 Feb 2024,Image: 850676025, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no

Liverpool a câştigat Carabao Cup, după o finală dramatică cu Chelsea! Virgil Van Dijk a fost eroul echipei lui Jurgen Klopp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp a fost nevoit să improvizeze mult la acest meci, într-un moment în care „cormoranii”  au nouă jucători accidentaţi. Liverpool nu s-a bazat nici pe egipteanul Salah, care nu a fost utilzat nici în meciul cu Luton Town.

Liverpool a câştigat Carabao Cup, după o finală dramatică cu Chelsea

Meciul de pe Wembley a fost echilibrat, ambele formaţii căutând golul. În minutul 24 Moises Caicedo (Chelsea) l-a accidentat pe Ryan Gravenberch, ar Klopp a fost nevoit să îl înlocuiască pe olandez cu Joe Gomez. Liverpool a avut o bară, în minutul 40, prin Cody Gakpo, din pasa lui Andy Robertson şi la pauză s-a intrat cu scor alb. În partea secundă, Andy Robertson a executat o lovitură liberă punându-i mingea perfect lui Virgil van Dijk, iar acesta a înscris cu o lovitură de cap.

După verificarea VAR, golul a fost anulat pentru o poziţia de ofsaid la Wataru Endo. Londonezii au trimis şi ei în bară, prin Conor Gallagher, în minutul 76 şi partida a intrat în prelungiri. Liverpool a dat lovitura în minutul 118, când Virgil van Dijk a marcat la o lovitură liberă şi a adus trofeul echipei lui Jurgen Klopp.

Este pentru a zecea oară când FC Liverpool cucereşte acest trofeu, pe care l-a mai obţinut şi în 2022, tot după o finală împotriva lui Chelsea. Este singura echipă care a ajuns la acest număr de trofee câştigate.

Reclamă

Chelsea a stabilit un record negativ în Anglia. A devenit prima echipă care a pierdut ultimele şase finale jucătate în competiţiile interne.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 „Nu aş aduce un antrenor străin” Tehnicianul român care îi este recomandat lui Dan Şucu dacă nu se înţelege cu Marius Şumudică! 9:59 Restricţii de trafic pentru semimaratonul Bucureşti! Sunt aşteptaţi 10.000 de alergători! Ce străzi vor fi închise 9:56 Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap la turneul de la Roma! Ce a spus despre șocantul incident 9:43 Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului: „Să dispară” 9:43 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 8:47 „Va fi frumos!” Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Ce a spus despre șansele roș-albaștrilor 8:35 FotoTransformarea uimitoare a lui Toto Dumitrescu! Cum arată acum fiul lui Ilie Dumitrescu, ce are altă carieră faţă de tatăl lui 8:20 Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Nota primită de „Prinț”, după prestația din meciul cu revelația Girona 8:14 Cornel Dinu, derapaj şocant la adresa conducătorilor lui Dinamo: „Voiau să se numească handicapaţi”! 0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley Vezi toate știrile
Citește și