Închide meniul

Mesajul emoţionant al lui Alexandru Ioniţă pentru rapidişti, după transferul în China: „Am plecat de acasă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2024, 20:07

Reclamă
Mesajul emoţionant al lui Alexandru Ioniţă pentru rapidişti, după transferul în China: „Am plecat de acasă!

Mesajul emoţionant al lui Alexandru Ioniţă pentru rapidişti, după transferul în China

Captură Rapid TV

Mesajul emoţionant al lui Alexandru Ioniţă pentru rapidişti, după transferul în China. Mijlocaşul ofensiv a plecat de la echipa din Giuleşti şi va încasa un salariu uriaş la Yunnan Yukun, de 500.000 de euro pe sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Ioniţă a avut un mesaj emoţionant pentru rapidişti, după ce a fost prezentat oficial de noua echipă. Ioniţă a recunoscut că nu se aştepta să plece în acest moment de la Rapid.

Mesajul emoţionant al lui Alexandru Ioniţă pentru rapidişti, după transferul în China

„E un sentiment mai ciudat. E o fericire şi o tristeţe în acelaşi timp. Începe o nouă aventură pentru mine, dar în acelaşi timp plec de acasă. Rapid înseamnă acasă. Tot ce am făcut a fost pentru echipă, nu pentru mine individual. Vreau să se înţeleagă că eu am dat totul pentru Rapid. O să îmi dor de atmosferă, de grup, de colegi, conducere, de stadion, de tot. Nici eu nu mă gândeam că o să plec şi am zis să îmi aştept rândul„, a spus Alexandru Ioniţă într-un interviu acordat Rapid TV.

Cinci goluri şi două pase decisive a reuşit Ioniţă în cele 18 meciuri din această ediţie a Ligii 1. Nu a mai fost titular din luna decembrie, motiv pentru care a acceptat să fie transferat. Ioniță este un produs al academiei din Giulești. A fost promovat la echipa mare în anul 2012. A fost legitimat apoi la: Astra, CFR Cluj și Universitatea Craiova. Echipa din Gruia îl împrumuta înapoi la Astra în 2021, iar, în cele din urmă, s-a întors la Rapid, în 2021.

Alexandru Ioniță II s-a despărțit de Rapid, transferându-se în liga secundă din China, la Yunnan Yukun, unde va juca un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

Reclamă

În vârstă de 29 de ani, Alex a marcat cinci goluri în actualul sezon, în 20 de meciuri, oferind și două pase decisive, după ce în sezonul trecut a fost cel mai bun pasator, cu 13 assisturi.

Crescut în Giulești, unde și-a făcut junioratul, cel poreclit Bulgaru’ a jucat pentru Rapid în 107 meciuri, înscriind de 19 ori.

În carieră, fostul „decar” al Rapidului a mai evoluat pentru Astra Giurgiu, CFR Cluj și Universitatea Craiova, aceasta fiind prima experiență în afara țării.

Reclamă 4 / 0/3

Yunnan Yukun luptă pentru promovarea în prima ligă din China, ocupând momentan locul 3 în divizia a doua, la patru puncte de liderul Chongqing.

„Această plecare m-a făcut să trăiesc un sentiment ciudat, o combinație între fericire și tristețe. Începe o nouă aventură pentru mine, dar, în același timp, plec de acasă. Încerc să privesc lucrurile dintr-o perspectivă pozitivă și sper ca atunci, când voi ajunge acolo, să mă bucur de tot ceea ce se întâmplă.

Le mulțumesc suporterilor pentru toate momentele petrecute în Giulești – atât cele fericite, cât și cele triste, le doresc tot binele din lume, multă sănătate și, la vară, îmi doresc să îmi opriți o medalie de campion.”, a declarat Alex, la plecarea în China„, se arată pe fcrapid.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma, chiar dacă a pierdut în calificări! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” Vezi toate știrile
Citește și