Închide meniul

Mesajul emoţionant al lui Alexandru Ioniţă pentru rapidişti, după transferul în China: „Am plecat de acasă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2024, 20:07

Mesajul emoţionant al lui Alexandru Ioniţă pentru rapidişti, după transferul în China: „Am plecat de acasă!

Mesajul emoţionant al lui Alexandru Ioniţă pentru rapidişti, după transferul în China

Captură Rapid TV

Mesajul emoţionant al lui Alexandru Ioniţă pentru rapidişti, după transferul în China. Mijlocaşul ofensiv a plecat de la echipa din Giuleşti şi va încasa un salariu uriaş la Yunnan Yukun, de 500.000 de euro pe sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Ioniţă a avut un mesaj emoţionant pentru rapidişti, după ce a fost prezentat oficial de noua echipă. Ioniţă a recunoscut că nu se aştepta să plece în acest moment de la Rapid.

Mesajul emoţionant al lui Alexandru Ioniţă pentru rapidişti, după transferul în China

„E un sentiment mai ciudat. E o fericire şi o tristeţe în acelaşi timp. Începe o nouă aventură pentru mine, dar în acelaşi timp plec de acasă. Rapid înseamnă acasă. Tot ce am făcut a fost pentru echipă, nu pentru mine individual. Vreau să se înţeleagă că eu am dat totul pentru Rapid. O să îmi dor de atmosferă, de grup, de colegi, conducere, de stadion, de tot. Nici eu nu mă gândeam că o să plec şi am zis să îmi aştept rândul„, a spus Alexandru Ioniţă într-un interviu acordat Rapid TV.

Cinci goluri şi două pase decisive a reuşit Ioniţă în cele 18 meciuri din această ediţie a Ligii 1. Nu a mai fost titular din luna decembrie, motiv pentru care a acceptat să fie transferat. Ioniță este un produs al academiei din Giulești. A fost promovat la echipa mare în anul 2012. A fost legitimat apoi la: Astra, CFR Cluj și Universitatea Craiova. Echipa din Gruia îl împrumuta înapoi la Astra în 2021, iar, în cele din urmă, s-a întors la Rapid, în 2021.

Alexandru Ioniță II s-a despărțit de Rapid, transferându-se în liga secundă din China, la Yunnan Yukun, unde va juca un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

Reclamă

În vârstă de 29 de ani, Alex a marcat cinci goluri în actualul sezon, în 20 de meciuri, oferind și două pase decisive, după ce în sezonul trecut a fost cel mai bun pasator, cu 13 assisturi.

Crescut în Giulești, unde și-a făcut junioratul, cel poreclit Bulgaru’ a jucat pentru Rapid în 107 meciuri, înscriind de 19 ori.

În carieră, fostul „decar” al Rapidului a mai evoluat pentru Astra Giurgiu, CFR Cluj și Universitatea Craiova, aceasta fiind prima experiență în afara țării.

Reclamă 4 / 0/3

Yunnan Yukun luptă pentru promovarea în prima ligă din China, ocupând momentan locul 3 în divizia a doua, la patru puncte de liderul Chongqing.

„Această plecare m-a făcut să trăiesc un sentiment ciudat, o combinație între fericire și tristețe. Începe o nouă aventură pentru mine, dar, în același timp, plec de acasă. Încerc să privesc lucrurile dintr-o perspectivă pozitivă și sper ca atunci, când voi ajunge acolo, să mă bucur de tot ceea ce se întâmplă.

Le mulțumesc suporterilor pentru toate momentele petrecute în Giulești – atât cele fericite, cât și cele triste, le doresc tot binele din lume, multă sănătate și, la vară, îmi doresc să îmi opriți o medalie de campion.”, a declarat Alex, la plecarea în China„, se arată pe fcrapid.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! Vezi toate știrile
Citește și