Închide meniul

Dinamo a învins CSM Constanţa şi s-a calificat în playoff-ul European League

Publicat: 27 februarie 2024, 21:24

Reclamă
Dinamo a învins CSM Constanţa şi s-a calificat în playoff-ul European League

Dinamo a învins CSM Constanţa şi s-a calificat în playoff-ul European League

Profimedia

Dinamo a învins CSM Constanţa şi s-a calificat în playoff-ul European League. Elevii lui Xavi Pascual au învins şi marţi, în deplasare, formaţia CSM Constanţa, scor 33-25 (16-11) în penultimul meci din grupa principală IV a European League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se califică astfel în faza play-off, iar CSM Constanţa pierde orice şansă de a merge mai departe, cu un meci rămas de jucat în grupă.

Dinamo a învins CSM Constanţa şi s-a calificat în playoff-ul European League

Principalii marcatori ai partidei au fost Aliokhin 8 goluri, Ilie 4, pentru CSM Constanţa, respectiv Cindric 8, Akimenko 6, pentru Dinamo Bucureşti. Tot marţi, în cealaltă partidă a etapei, se vor duela primele clasate, ambele cu câte 6 puncte, Sporting CP – Fuchse Berlin.

În prima etapă din grupa B, Dinamo a pierdut cu Sporting CP, 33-35, iar CSM Constanţa cu deţinătoarea trofeului, Fuchse Berlin, 29-32, iar apoi, în meciul direct cu CSM, Dinamo s-a impus la scor, cu 33-23. Astfel, Dinamo se află pe locul 3, cu 4 puncte, iar CSM Constanţa pe ultimul, cu 2. În ultima etapă, Dinamo joacă acasă cu Sporting, iar CSM Constanţa în deplasare, cu Fuchse Berlin, în 5 martie, scrie news.ro.

Campioana României s-a calificat în grupa principală IV, după ce s-a clasat pe locul 2 în grupa preliminară G, iar CSM Constanţa a fost liderul grupei H, eliminând în preliminarii Fraikin Granollers, finalista din 2023.

Reclamă

Prima clasată în fiecare din cele patru grupe principale se va califica direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 2-3 vor juca play-off, încrucişat, pentru alte patru locuri. Ulterior, câştigătoarele din sferturile de finală vor juca în cadrul Turneului Final Four (semifinale, finale).

Fuchse Berlin este deţinătoarea trofeului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și