Închide meniul

Dinamo a învins CSM Constanţa şi s-a calificat în playoff-ul European League

Publicat: 27 februarie 2024, 21:24

Reclamă
Dinamo a învins CSM Constanţa şi s-a calificat în playoff-ul European League

Dinamo a învins CSM Constanţa şi s-a calificat în playoff-ul European League

Profimedia

Dinamo a învins CSM Constanţa şi s-a calificat în playoff-ul European League. Elevii lui Xavi Pascual au învins şi marţi, în deplasare, formaţia CSM Constanţa, scor 33-25 (16-11) în penultimul meci din grupa principală IV a European League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se califică astfel în faza play-off, iar CSM Constanţa pierde orice şansă de a merge mai departe, cu un meci rămas de jucat în grupă.

Dinamo a învins CSM Constanţa şi s-a calificat în playoff-ul European League

Principalii marcatori ai partidei au fost Aliokhin 8 goluri, Ilie 4, pentru CSM Constanţa, respectiv Cindric 8, Akimenko 6, pentru Dinamo Bucureşti. Tot marţi, în cealaltă partidă a etapei, se vor duela primele clasate, ambele cu câte 6 puncte, Sporting CP – Fuchse Berlin.

În prima etapă din grupa B, Dinamo a pierdut cu Sporting CP, 33-35, iar CSM Constanţa cu deţinătoarea trofeului, Fuchse Berlin, 29-32, iar apoi, în meciul direct cu CSM, Dinamo s-a impus la scor, cu 33-23. Astfel, Dinamo se află pe locul 3, cu 4 puncte, iar CSM Constanţa pe ultimul, cu 2. În ultima etapă, Dinamo joacă acasă cu Sporting, iar CSM Constanţa în deplasare, cu Fuchse Berlin, în 5 martie, scrie news.ro.

Campioana României s-a calificat în grupa principală IV, după ce s-a clasat pe locul 2 în grupa preliminară G, iar CSM Constanţa a fost liderul grupei H, eliminând în preliminarii Fraikin Granollers, finalista din 2023.

Reclamă

Prima clasată în fiecare din cele patru grupe principale se va califica direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 2-3 vor juca play-off, încrucişat, pentru alte patru locuri. Ulterior, câştigătoarele din sferturile de finală vor juca în cadrul Turneului Final Four (semifinale, finale).

Fuchse Berlin este deţinătoarea trofeului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și