Închide meniul

AS.RO LIVE | Maria Coman a fost invitata lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie spuse de karatista de la Dinamo

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 februarie 2024, 11:20 / Actualizat: 29 februarie 2024, 17:31

Reclamă
AS.RO LIVE | Maria Coman a fost invitata lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie spuse de karatista de la Dinamo

AS.RO LIVE | Maria Coman a fost invitata lui Dan Pavel

Maria Coman / Captură AntenaSport

Maria Coman a fost invitata lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, miercuri, de la 10:30. Karatista de la Dinamo este una dintre cele mai bune din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamoviştii se laudă cu cea mai frumoasă şi mai talentată karatistă din ţară. Maria Coman e şi printre cele mai bune din lume.

AS.ro LIVE | Maria Coman a fost invitata lui Dan Pavel

Luna asta, Maria Coman a câştigat medalia de bronz la Europeanul de karate, sub 21 de ani, din Georgia. Karatista de la Dinamo e numărul doi în topul mondial.

„Voi munci în continuare pentru a ajunge pe locul 1, pentru că acesta este ţelul meu adevărat. Îmi place şi ideea de luptă, de adrenalină„, a spus Maria Coman în exclusivitate pentru AntenaSport.

Maria îşi va spune povestea la AS.RO LIVE cu Dan Pavel, miercuri, de la 10:30. Frumoasa karatistă a fost în sala de antrenament şi de Dragobete.

Reclamă

„Nu am iubit. Mă relaxez ascultînd muzică, citind, gătind, stând pe afară„, a mai spus Maria Coman. „Maria este un copil foarte conştiincios, foarte muncitor care se implică pe toate planurile. Şi la antrenament, dar şi la şcoală„, a spus Traian Iancu, antrenorul Mariei.

Nu rata poveştile Mariei Coman, miercuri, de la 10:30, în direct la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și