Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024: „Asta e tripla mea ideală”. Ce îşi doreşte oficialul FCSB

Alex Masgras Publicat: 2 martie 2024, 20:14

Reclamă
Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024: „Asta e tripla mea ideală. Ce îşi doreşte oficialul FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024: "Asta e tripla mea ideală"

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, liderul din Liga 1, a schiţat „tripla ideală” din 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, pe lângă titlul de campioană pentru FCSB, formaţie care a ajuns la 61 de puncte, cu 10 mai multe puncte decât Rapid, ocupanta locului secund, Mihai Stoica mai are alte două dorinţe mari în acest sezon.

Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024

„Tripla ideală” a lui Mihai Stoica ar fi completată de liderii primelor două ligi din Italia. Oficialul celor de la FCSB îşi doreşte ca Inter să câştige titlul în Serie A, dar şi ca Parma, echipa lui Valentin Mihăilă şi Dennis Man, să revină în prima ligă a Italiei.

„Tripla mea ideală anul ăsta:

FCSB – titlu

Reclamă

Inter – Scudetto

Parma – primul loc în Serie B

Alte triple prin listă?”, a scris Mihai Stoica, pe contul său de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Parma este lider după 28 de etape în Serie B, cu 59 de puncte. Sâmbătă, echipa lui Man şi Mihăilă s-a impus cu 3-1 pe terenul celor de la Ternana. Cele mai tari meciuri din Serie B sunt LIVE în AntenaPLAY.

Mihai Stoica a reacţionat după ce Mihai Rotaru a spus că FCSB va pierde titlul

Mihai Stoica a reacţionat după ce Mihai Rotaru a spus că FCSB va pierde titlul din cauza faptul că nu are o bancă de rezerve puternică. Mihai Stoica a spus că nici Universitatea Craiova nu are un lot echilibrat.

Mihai Stoica nu îşi face probleme că FCSB ar putea pierde titlul din cauza lotului subţire de jucători. Oficialul de la FCSB a spus că şi pe vremea lui Bourceanu şi Pintilii, perioadă în care echipa lui Becali a fominat fotbalul din România, nu era o o bancă de rezerve atractivă.

„Mihai Rotaru ne-a făcut o radiografie. Povestea cu jucătorul U21 se poate dezvolta simplu. Avem U21, Octavian Popescu cu variante Radaslavescu și Pandele. Craiova are Baiaram cu variantă Danciu și atât, stop joc. Nu înțeleg care e problema.

Când iese Coman, intră Miculescu. Când iese Olaru, intră Alhassan. Când iese Mitriță, cine intră? E posibil ca bancă noastră să fie scurtă, dar, din experiența acumulată în calitate de conducător, am avut performanțe când am avut echipe cu banca foarte scurtă, cum a fost generația 2004-2006 la Steaua. La Urziceni aveam bancă, era un lot echilibrat. Nici cu generația lui Pintilii și Bourceanu n-am avut o bancă foarte atractivă.

Cum adică avem bancă zero? Ovidiu Popescu asigură orice poziție. Dacă nu va prelungi cu noi și va rămâne liber, va avea oferte de la mai mult de jumătate din echipele de prima ligă. Există orice posibilitate. Deocamdată nu negociem, ne interesează să vedem cum terminăm. Una e să iei campionatul după 10 ani, alta e să te uiți iar cum câștigă alții. Pentru mine ar fi ideal ca noi să intrăm cu 6 puncte reale distanță față de locul 2. 6 puncte ar fi ideale, dar poți intra cu mult mai puține. N-avem meciuri ușoare. Jucăm cu Petrolul și în deplasare cu Rapid„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu Vezi toate știrile
Citește și