Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024: „Asta e tripla mea ideală”. Ce îşi doreşte oficialul FCSB

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 2 martie 2024, 20:14

Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024: „Asta e tripla mea ideală. Ce îşi doreşte oficialul FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024: "Asta e tripla mea ideală"

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, liderul din Liga 1, a schiţat „tripla ideală” din 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, pe lângă titlul de campioană pentru FCSB, formaţie care a ajuns la 61 de puncte, cu 10 mai multe puncte decât Rapid, ocupanta locului secund, Mihai Stoica mai are alte două dorinţe mari în acest sezon.

Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024

„Tripla ideală” a lui Mihai Stoica ar fi completată de liderii primelor două ligi din Italia. Oficialul celor de la FCSB îşi doreşte ca Inter să câştige titlul în Serie A, dar şi ca Parma, echipa lui Valentin Mihăilă şi Dennis Man, să revină în prima ligă a Italiei.

„Tripla mea ideală anul ăsta:

FCSB – titlu

Reclamă

Inter – Scudetto

Parma – primul loc în Serie B

Alte triple prin listă?”, a scris Mihai Stoica, pe contul său de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Parma este lider după 28 de etape în Serie B, cu 59 de puncte. Sâmbătă, echipa lui Man şi Mihăilă s-a impus cu 3-1 pe terenul celor de la Ternana. Cele mai tari meciuri din Serie B sunt LIVE în AntenaPLAY.

Mihai Stoica a reacţionat după ce Mihai Rotaru a spus că FCSB va pierde titlul

Mihai Stoica a reacţionat după ce Mihai Rotaru a spus că FCSB va pierde titlul din cauza faptul că nu are o bancă de rezerve puternică. Mihai Stoica a spus că nici Universitatea Craiova nu are un lot echilibrat.

Mihai Stoica nu îşi face probleme că FCSB ar putea pierde titlul din cauza lotului subţire de jucători. Oficialul de la FCSB a spus că şi pe vremea lui Bourceanu şi Pintilii, perioadă în care echipa lui Becali a fominat fotbalul din România, nu era o o bancă de rezerve atractivă.

„Mihai Rotaru ne-a făcut o radiografie. Povestea cu jucătorul U21 se poate dezvolta simplu. Avem U21, Octavian Popescu cu variante Radaslavescu și Pandele. Craiova are Baiaram cu variantă Danciu și atât, stop joc. Nu înțeleg care e problema.

Când iese Coman, intră Miculescu. Când iese Olaru, intră Alhassan. Când iese Mitriță, cine intră? E posibil ca bancă noastră să fie scurtă, dar, din experiența acumulată în calitate de conducător, am avut performanțe când am avut echipe cu banca foarte scurtă, cum a fost generația 2004-2006 la Steaua. La Urziceni aveam bancă, era un lot echilibrat. Nici cu generația lui Pintilii și Bourceanu n-am avut o bancă foarte atractivă.

Cum adică avem bancă zero? Ovidiu Popescu asigură orice poziție. Dacă nu va prelungi cu noi și va rămâne liber, va avea oferte de la mai mult de jumătate din echipele de prima ligă. Există orice posibilitate. Deocamdată nu negociem, ne interesează să vedem cum terminăm. Una e să iei campionatul după 10 ani, alta e să te uiți iar cum câștigă alții. Pentru mine ar fi ideal ca noi să intrăm cu 6 puncte reale distanță față de locul 2. 6 puncte ar fi ideale, dar poți intra cu mult mai puține. N-avem meciuri ușoare. Jucăm cu Petrolul și în deplasare cu Rapid„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și