Închide meniul

Lewis Hamilton, după ce a terminat la 50 de secunde în spatele lui Max Verstappen, la Bahrain: „Credeam că vom fi mai aproape”

Dan Roșu Publicat: 3 martie 2024, 19:54

Reclamă
Lewis Hamilton, după ce a terminat la 50 de secunde în spatele lui Max Verstappen, la Bahrain: „Credeam că vom fi mai aproape

Lewis Hamilton, după ce a terminat la 50 de secunde în spatele lui Max Verstappen, la Bahrain

Lewis Hamilton, în timpul unui interviu - Profimedia Images

Lewis Hamilton a avut o primă reacţie după ce a terminat la 50 de secunde în spatele lui Max Verstappen, pe locul 7 al Marelui Premiu al Bahrainului, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hamilton a pornit al nouălea de pe grila de start şi acesta este motivul pentru care pilotul lui Mercedes nu a putut spera la mai mult, în Bahrain.

Lewis Hamilton, după ce a terminat la 50 de secunde în spatele lui Max Verstappen, la Bahrain

„Nu a fost cursa ideală şi nu am avut cel mai bun weekend. Am crezut că vom fi mai aproape la final, dar nu a fost aşa. Nu mai ştiu pe ce loc am terminat anul trecut aici, pe patru sau pe cinci.

Cred că dacă am fi pornit mai bine după calificări, am fi terminat pe 4-5, poate pe şase, dar nu mai jos. A fost o cursă normală. Am dat totul şi sunt mulţumit de mine”, a spus Hamilton, citat de formula1.com.

Sergio Perez: „Avem multe de învăţat după cursa asta”

Sergio Perez a vorbit după dubla lui Red Bull de la Marele Premiu al Bahrainului, primul din acest sezon al Campionatului Mondial de Formula 1™, ce va fi transmis de Antena şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Max Verstappen nu a avut rival la cursa din Bahrain, iar colegul său a trecut linia de finish la nu mai puţin de 22 de secunde în urma sa. Chiar şi aşa, Perez e sigur că echipa sa are multe de învăţat după Grand-Prixul de sâmbătă.

„Este maximul pe care îl puteam obţine azi. A fost o cursă complicată, în care a trebuit să fim atenţi la cauciucuri. Cred că sunt multe de învăţat din această cursă, lucruri care vor fi importante pentru titlul mondial. E perfect să începi sezonul aşa.

Am avut nişte probleme, dar sunt sigur că le vom analiza şi vom face totul pentru a nu fi surprinşi la Jeddah”, a spus Sergio Perez, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Săptămâna viitoare, Antena 3 CNN va transmite calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, vineri, 8 martie, de la ora 19.00 şi apoi cursa, sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00. Antrenamentele de pe 7 şi 8 martie pot fi urmărite integral pe AntenaPLAY, pe canalul de sport AS şi pe cel dedicat.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid” 20:21 Gică Hagi, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec: „Am vorbit cu el” 20:14 Neil Lennon, tot mai aproape să îl piardă pe Albion Rrahmani. O forţă a Europei negociază transferul golgheterului de la Rapid! 20:07 Imagine URIAŞĂ cu Gică Hagi la Ambasada SUA din România. Mesajul superb pentru „Rege” 19:20 Carlo Ancelotti are trei variante de transfer pentru a-l înlocui pe Toni Kroos la Real Madrid! Şi-a pregătit deja şi „planul B” 19:20 AS.ro LIVE | Răzvan Raţ este invitatul lui Dan Pavel, de la 10:30. Dezvăluiri de senzaţie a fostului internaţional român 18:59 McLaren, omagiu pentru Ayrton Senna la Marele Premiu de Formula 1™ al Principatului Monaco. Anunţul făcut de britanici 18:19 Dan Şucu a decis cine va fi noul preşedinte al Rapidului! Surpriză de proporţii pregătită după înlăturarea lui Daniel Niculae 18:11 „Ferguson, stai liniştit că nu-l iei nici cu 5 milioane de euro!” Adrian Mititelu, ironie devastatoare pentru Gigi Becali 17:53 VIDEOCanada – Cehia 4-3 şi Letonia – SUA 3-6 au fost în AntenaPLAY. Finlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia, de la 21:20 Vezi toate știrile
Citește și