Închide meniul

Lewis Hamilton, după ce a terminat la 50 de secunde în spatele lui Max Verstappen, la Bahrain: „Credeam că vom fi mai aproape”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 martie 2024, 19:54

Lewis Hamilton, după ce a terminat la 50 de secunde în spatele lui Max Verstappen, la Bahrain: „Credeam că vom fi mai aproape

Lewis Hamilton, după ce a terminat la 50 de secunde în spatele lui Max Verstappen, la Bahrain

Lewis Hamilton, în timpul unui interviu - Profimedia Images

Lewis Hamilton a avut o primă reacţie după ce a terminat la 50 de secunde în spatele lui Max Verstappen, pe locul 7 al Marelui Premiu al Bahrainului, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hamilton a pornit al nouălea de pe grila de start şi acesta este motivul pentru care pilotul lui Mercedes nu a putut spera la mai mult, în Bahrain.

Lewis Hamilton, după ce a terminat la 50 de secunde în spatele lui Max Verstappen, la Bahrain

„Nu a fost cursa ideală şi nu am avut cel mai bun weekend. Am crezut că vom fi mai aproape la final, dar nu a fost aşa. Nu mai ştiu pe ce loc am terminat anul trecut aici, pe patru sau pe cinci.

Cred că dacă am fi pornit mai bine după calificări, am fi terminat pe 4-5, poate pe şase, dar nu mai jos. A fost o cursă normală. Am dat totul şi sunt mulţumit de mine”, a spus Hamilton, citat de formula1.com.

Sergio Perez: „Avem multe de învăţat după cursa asta”

Sergio Perez a vorbit după dubla lui Red Bull de la Marele Premiu al Bahrainului, primul din acest sezon al Campionatului Mondial de Formula 1™, ce va fi transmis de Antena şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Max Verstappen nu a avut rival la cursa din Bahrain, iar colegul său a trecut linia de finish la nu mai puţin de 22 de secunde în urma sa. Chiar şi aşa, Perez e sigur că echipa sa are multe de învăţat după Grand-Prixul de sâmbătă.

„Este maximul pe care îl puteam obţine azi. A fost o cursă complicată, în care a trebuit să fim atenţi la cauciucuri. Cred că sunt multe de învăţat din această cursă, lucruri care vor fi importante pentru titlul mondial. E perfect să începi sezonul aşa.

Am avut nişte probleme, dar sunt sigur că le vom analiza şi vom face totul pentru a nu fi surprinşi la Jeddah”, a spus Sergio Perez, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Săptămâna viitoare, Antena 3 CNN va transmite calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, vineri, 8 martie, de la ora 19.00 şi apoi cursa, sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00. Antrenamentele de pe 7 şi 8 martie pot fi urmărite integral pe AntenaPLAY, pe canalul de sport AS şi pe cel dedicat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și