Închide meniul

Viorel Moldovan şi Florin Răducioiu, atacuri după FCSB – Petrolul: „Penibil! Dacă îi ia mai tare, plâng” / Să cerșești aşa…”

Dan Roșu Publicat: 4 martie 2024, 8:20

Reclamă
Viorel Moldovan şi Florin Răducioiu, atacuri după FCSB – Petrolul: „Penibil! Dacă îi ia mai tare, plâng / Să cerșești aşa…

Viorel Moldovan şi Florin Răducioiu, atacuri nemiloase după FCSB - Petrolul

FCSB - Petrolul 1-0 - Hepta

Viorel Moldovan şi Florin Răducioiu au lansat atacuri nemiloase după FCSB – Petrolul 1-0. Cei doi foşti mari atacanţi au fost surprinşi de simulările unor jucători din cele două tabere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răducioiu susţine că această atitudine îi va împiedica pe jucătorii români să facă faţă în campionatele de top din Europa.

Viorel Moldovan şi Florin Răducioiu, atacuri nemiloase după FCSB – Petrolul

„Penibil. Nu poți să faci așa ceva. Și la antrenamete dacă îi ia unul mai tare, plâng. La antrenamente fac la fel. Este scandalos”, a spus Florin Răducioiu la primasport.ro.

„Să cerșești de așa manieră… penibil. De asta când se duc în străinătate îi iau ăia pe capotă… plâng”, a completat şi Viorel Moldovan.

Basarab Panduru a făcut praf un jucător de la FCSB, după meciul cu Petrolul

Basarab Panduru a făcut praf un jucător de la FCSB, după meciul cu Petrolul. Baba Alhassan nu a scăpat de criticile fostului internaţional, după evoluţia din prima repriză a duelului de pe Arena Naţională.

Reclamă

Alhassan s-a făcut de râs în prelungirile primei reprize, atunci când a trimis în bară din numai câţiva metri. La pauză, jucătorul venit de la Hermannstadt a fost înlocuit cu Mihai Lixandru, noul favorit al lui Gigi Becali.

”Baba trebuia schimbat la pauză. Nu ai cum să tragi şutul ăla. Trage la un moment dat un şut de la 16 metri şi probabil a făcut entorsă. Trebuia schimbat. Miculescu trebuia schimbat şi el. Aici nu e ca la alte echipe. Aici te pui cum te vede Gigi.

Tavi nu ştiu dacă da, mai degrabă nu trebuia schimbat la pauză. Nu a făcut mare lucru, dar nici să fie schimbat. La Miculescu, zi-mi ceva făcut de Miculescu. A făcut ceva? Noi când analizăm trebuie să ne punem şi unde suntem”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

După victoria cu Petrolul, FCSB a ajuns la 13 puncte de Rapid şi la 14 lungimi de CFR Cluj, cu o singură etapă rămasă de disputat din sezonul regular, una în care FCSB va disputa marele derby cu Rapid, pe Arena Naţională. Până atunci, giuleştenii mai au partida cu Universitatea Craiova, ce se va disputa luni, de la 20:00.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:05 Tottenham – Manchester City LIVE TEXT (22:00). Arsenal aşteaptă „o mână de ajutor” din partea rivalei din nordul Londrei 17:53 Tottenham s-a decis în privinţa lui Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla cu fundaşul român, dorit insistent de Napoli 17:34 UEFA, mesaj ferm înainte de EURO 2024: „Vrem arbitri cu o personalitate puternică”. Mesaj clar pentru jucători 17:22 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 mai 17:07 Ora de start a meciului România – Liechtenstein. Ultimul test înainte de EURO 2024 e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 16:37 Gigi Becali a anunţat prima plecare de la FCSB: „Pentru ce să-l ţin?” Jucătorul care va reveni la echipă 15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, la Trophee Clarins. Organizatorii au anulat toate meciurile zilei din cauza ploii 15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB Vezi toate știrile
Citește și