Închide meniul

FCSB – Petrolul 1-0! Roş-albaştrii, 13 puncte avans faţă de Rapid! Autogolul lui Valentin Ţicu a decis partida

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 martie 2024, 22:20

FCSB – Petrolul 1-0! Roş-albaştrii, 13 puncte avans faţă de Rapid! Autogolul lui Valentin Ţicu a decis partida

FCSB - Petrolul

Luis Phelipe şi Florinel Coman/ Profimedia

FCSB – Petrolul 1-0, duelul din etapa a 29-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Roş-albaştrii s-au impus la limită şi au un avans de 13 puncte faţă de rivala Rapid, cu un meci în plus faţă de aceasta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autogolul lui Valentin Ţicu, din minutul 46, a decis soarta partidei de pe Arena Naţională. Roş-albaştrii au ajuns la 11 meciuri consecutive în Liga 1 fără înfrângere şi au un moral excelent înaintea confruntării cu Rapid, din etapa următoare.

FCSB – Petrolul 1-0

Final! FCSB – Petrolul 1-0! Roş-albaştrii s-au impus la limită şi au acumulat 64 de puncte, după 29 de meciuri disputate.

Min. 46: FCSB – Petrolul 1-0! Ţicu a „reuşit” un autogol! Fundaşul „lupilor” a încercat să respingă din faţa lui Luis Phelipe, însă a trimis balonu, cu genunchiul, în propria poartă.

Min. 45+2: Ocazie FCSB! Baba Alhassan a ratat din faţa porţii goale! După cornerul executat de Risto Radunovic, balonul a ajuns la Alhassan, însă acesta a lovit bara transversală, din doar câţiva metri.

Reclamă

Min. 45+1: Ocazie FCSB! Florinel Coman a executat superb o lovitură liberă, însă portarul Zima a respins in extremis, în bara transversală.

Min. 17: Ocazie FCSB! David Miculescu a ratat din faţa porţii, după o centrare perfectă a lui Nana Antwi.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

FCSB (4-3-3): Târnovanu – Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic – Alhassan, Șut (cpt.), Oct. Popescu – Băluță, Miculescu, Fl. Coman

Rezerve: R. Udrea, A. Vlad – Crețu, Panțîru, Lixandru, Pandele, Phelipe, Chiricheș, M. Toma, Ov. Popescu, Radaslavescu, D. Popa

Petrolul (4-3-3): Zima – Meijers, Garutti, Huja, Țicu (cpt.) – Hanca, Seto, Jair – M. Bratu, Berisha, Grozav

Rezerve: Eșanu – Dumitriu, D. Radu, Diomande, Jyry, Ișfan, I. Răducan, Irobiso

FCSB trebuie să se descurce în continuare fără căpitanul Darius Olaru. Acesta mai are de ispășit o etapă de suspendare, dar va fi apt de joc în derby-ul cu Rapid, din etapa cu numărul 30. În schimb, Charalambous îl va avea în lot pe Vlad Chiricheș. Fundașul central a jucat ultima dată în luna august.

Chiricheș va fi mâine cu noi. E o veste foarte bună. E primul meci după o perioadă lungă. A început încet să se alăture echipei.

E foarte important pentru jucători ca el să fie lângă echipă, în vestiar. Nu va fi titular, dar vedem ce va fi. Dacă e nevoie de el, poate va intra”, a declarat Elias Charalambous la conferința de presă.

Reclamă

Petrolul vine după două înfrângeri la rând și și-a luat gândul de la calificarea în play-off. „Lupii” au ajuns pe locul 10 în clasament. Etapa trecută au revenit de la 0-2 cu Universitatea Craiova, au restabilit egalitatea, dar nu au obținut niciun punct. Baiaram a marcat și a stabilit rezultatul final, 3-2.

E un meci foarte important, jucăm cu liderul campionatului, o echipă foarte bună, rezultatele confirmă acest lucru. Venim după două înfrângeri, suntem dezamăgiți, dar nu resemnați. Vom lupta până la capăt și vrem să scoatem maximum din cele două jocuri rămase în sezonul regulat.

Din punctul meu de vedere, cel mai greu a fost să-i recuperăm pe jucători din punct de vedere mental. A existat dorință mare să prindem primele șase locuri, dezamăgirea după înfrângerea de acasă cu Universitatea Craiova a fost foarte mare. Am discuat și trebuie să mergem înainte. Urmează un alt meci, unul foarte important.

În primul rând, este un derby, ceea ce contează foarte mult pentru suporterii noștri. Dar vrem să aducem puncte, avem nevoie! Știm că est un derby așteptat de fani, e clar că există motivație și sunt sigur că la ora jocului vom arăta bine”, a declarat antrenorul Petrolului, Florin Pîrvu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și