Închide meniul

Ruxandra Dumitrescu a murit la doar 46 de ani: „Drum lin spre stele!” Tragedie uriaşă în sportul românesc

Publicat: 4 martie 2024, 17:30

Reclamă
Ruxandra Dumitrescu a murit la doar 46 de ani: „Drum lin spre stele! Tragedie uriaşă în sportul românesc

Ruxandra Dumitrescu a murit la doar 46 de ani

Facebook Federaţia Română de volei

Ruxandra Dumitrescu a murit la doar 46 de ani. Anunţul a fost făcut de Federaţia Română de volei pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta internaţională română şi elenă Ruxandra Dumitrescu a încetat din viaţă, duminică, la vârsta de 46 de ani, a anunţat, luni, Federaţia Română de Volei, pe pagina sa de Facebook., scrie agerpres.ro.

Ruxandra Dumitrescu a murit la doar 46 de ani

Drum lin spre stele, Ruxi Dumitrescu! 🖤🖤🖤

O veste groaznică în voleiul feminin românesc! Duminică seara, la doar 46 de ani, ne-a părăsit Ruxi Dumitrescu, o fostă mare jucătoare care a evoluat atât pentru naționala României, cât și pentru cea a Greciei. Născută la Rm. Vâlcea, a jucat în prima ligă la Dacia Pitești.

Apoi a plecat în Grecia, a fost căpitan la Panathinaikos Atena și cea mai bună jucătoare a Greciei la Jocurile Olimpice de la Atena 2004. În semn de respect, grecii au retras tricoul cu numărul 10 în momentul în care ea a anunțat că nu va mai juca volei.

Reclamă

Revenise în țară și era antrenoare la Alpha Volleyball Sibiu, un club privat. Din păcate, inima ei s-a oprit duminică seara, pentru totdeauna. Îi vom păstra vie amintirea! Drum lin, spre stele, Ruxi Dumitrescu„, se arată în mesajul postat de Federaţia Română de volei pe reţelele de socializare.

Născută la Rm. Vâlcea, Ruxandra Dumitrescu a jucat în prima ligă la Dacia Piteşti. Apoi a plecat în Grecia, a fost căpitan la Panathinaikos Atena şi cea mai bună jucătoare a Greciei la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004. În semn de respect, grecii au retras tricoul cu numărul 10 în momentul în care ea a anunţat că nu va mai juca volei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și