Închide meniul

Cristiano Bergodi a făcut iureş după remiza de la Craiova: „Ne lăsăm de fotbal dacă acela nu e penalty!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 martie 2024, 22:34

Reclamă
Cristiano Bergodi a făcut iureş după remiza de la Craiova: „Ne lăsăm de fotbal dacă acela nu e penalty!

Cristiano Bergodi a făcut iureş după remiza de la Craiova

Colaj Hepta - Digisport

Cristiano Bergodi a făcut iureş după remiza de la Craiova. Antrenorul Rapidului e de părere că echipa sa trebuia să primească penalty în minutul 86, la duelul dintre Maldonado şi Oaidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul Rapidului a tras la poartă, însă imediat s-a prăbuşit în careu. Antrenorul Rapidului e convins că intervenţia lui Maldonado a fost una neregulamentară şi că echipa sa merita să primească penalty.

Cristiano Bergodi a făcut iureş după remiza de la Craiova

„Un rezultat pozitiv, dar rămâne cu un gust amar. Noi am venit aici de a câştiga meciul. Am contracarat bine toţi mijlocaşii lor. La prima şansă, ei ne-au dat gol. Până atunci ei nu au făcut nimic.

A fost şi acel episod. M-am uitat la fază, trebuie să spună ei argumentele pentru care nu au dat penalty. Vorbim despre cine a fost la VAR. Cum e posibil? Dacă nu e penalty acesta, atunci ne lăsăm de fotbal! După ce a dat Oaidă, a căzut pe el. Nu e posibil.

Noi avem două meciuri grele. Nu e uşor să câştigi cu Craiova, care e o echipă foarte bună. Ne dorim să câştigăm pentru că mergem la 9 puncte”, a spus Bergodi la digisport.ro, după Universitatea Craiova – Rapid 1-1.

Reclamă

Albu a rupt tăcerea după scandalul de la Iaşi

Alexandru Albu a rupt tăcerea după scandalul de la Iaşi. Mijlocaşul Rapidului şi-a cerut scuze pentru faptul că a ieşit în club la Iaşi, alături de Borza, imediat după înfrângerea cu Poli.

Alexandru Albu a spus că a avut şi e perioadă mai grea din viaţă şi le-a promis fanilor că va da totul pe teren pentru echipă. Albu a mai spus că Rapid trebuia să primească un penalty în finalul derby-ul cu Universitatea Criova. De asemenea, Albu a vorbit şi despre derby-ul cu FCSB.

„A fost un meci greu, am întâlnit o echipă bună, cu calitate. Puteam să înscriem mai repede. Pe final cred că am avut un penalty din ce am văzut. În fine, nu am eu ce se comentez. Asta e, acum urmează un derby. Nu ştiu dacă va fi utlima şansă, dar important este să câştigăm şi să luăm cele 3 puncte. A fost o perioadă mai grea, am făcut acea greşeală. Vreau să îmi cer scuze suporterilor. Nu vrea să fac rău clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi cer scuze, nu trebuia să fac acel gest prostesc. Am plătit şi am învăţat. Încerc să dau totul pe teren. Îmi pare rău pentru situaţia creată, nu trebuia să ies. Îmi cer scuze suporterilor şi celor din club. Am avut o perioadă mai nasoală în viaţa mea şi am simţit să refuleze. Din păcate, nu am făcut bine ce a făcut. Am plătit pentru asta. Nu contează perioada, se ia meci cu meci. Meciul direct va fi o altă partidă. Oricine poate câştiga”, a spus Alexandru Albu după Universitatea Craiova – Rapid 1-1, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
Vezi toate știrile
Citește și