Închide meniul

Cristiano Bergodi a făcut iureş după remiza de la Craiova: „Ne lăsăm de fotbal dacă acela nu e penalty!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 martie 2024, 22:34

Cristiano Bergodi a făcut iureş după remiza de la Craiova: „Ne lăsăm de fotbal dacă acela nu e penalty!

Cristiano Bergodi a făcut iureş după remiza de la Craiova

Colaj Hepta - Digisport

Cristiano Bergodi a făcut iureş după remiza de la Craiova. Antrenorul Rapidului e de părere că echipa sa trebuia să primească penalty în minutul 86, la duelul dintre Maldonado şi Oaidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul Rapidului a tras la poartă, însă imediat s-a prăbuşit în careu. Antrenorul Rapidului e convins că intervenţia lui Maldonado a fost una neregulamentară şi că echipa sa merita să primească penalty.

Cristiano Bergodi a făcut iureş după remiza de la Craiova

„Un rezultat pozitiv, dar rămâne cu un gust amar. Noi am venit aici de a câştiga meciul. Am contracarat bine toţi mijlocaşii lor. La prima şansă, ei ne-au dat gol. Până atunci ei nu au făcut nimic.

A fost şi acel episod. M-am uitat la fază, trebuie să spună ei argumentele pentru care nu au dat penalty. Vorbim despre cine a fost la VAR. Cum e posibil? Dacă nu e penalty acesta, atunci ne lăsăm de fotbal! După ce a dat Oaidă, a căzut pe el. Nu e posibil.

Noi avem două meciuri grele. Nu e uşor să câştigi cu Craiova, care e o echipă foarte bună. Ne dorim să câştigăm pentru că mergem la 9 puncte”, a spus Bergodi la digisport.ro, după Universitatea Craiova – Rapid 1-1.

Reclamă

Albu a rupt tăcerea după scandalul de la Iaşi

Alexandru Albu a rupt tăcerea după scandalul de la Iaşi. Mijlocaşul Rapidului şi-a cerut scuze pentru faptul că a ieşit în club la Iaşi, alături de Borza, imediat după înfrângerea cu Poli.

Alexandru Albu a spus că a avut şi e perioadă mai grea din viaţă şi le-a promis fanilor că va da totul pe teren pentru echipă. Albu a mai spus că Rapid trebuia să primească un penalty în finalul derby-ul cu Universitatea Criova. De asemenea, Albu a vorbit şi despre derby-ul cu FCSB.

„A fost un meci greu, am întâlnit o echipă bună, cu calitate. Puteam să înscriem mai repede. Pe final cred că am avut un penalty din ce am văzut. În fine, nu am eu ce se comentez. Asta e, acum urmează un derby. Nu ştiu dacă va fi utlima şansă, dar important este să câştigăm şi să luăm cele 3 puncte. A fost o perioadă mai grea, am făcut acea greşeală. Vreau să îmi cer scuze suporterilor. Nu vrea să fac rău clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi cer scuze, nu trebuia să fac acel gest prostesc. Am plătit şi am învăţat. Încerc să dau totul pe teren. Îmi pare rău pentru situaţia creată, nu trebuia să ies. Îmi cer scuze suporterilor şi celor din club. Am avut o perioadă mai nasoală în viaţa mea şi am simţit să refuleze. Din păcate, nu am făcut bine ce a făcut. Am plătit pentru asta. Nu contează perioada, se ia meci cu meci. Meciul direct va fi o altă partidă. Oricine poate câştiga”, a spus Alexandru Albu după Universitatea Craiova – Rapid 1-1, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și