Închide meniul
EXCLUSIV

Victor Hănescu, despre reducerea suspendării Simonei Halep: „E incredibilă vestea! Are şansa să readucă trofee pentru România”

Alex Masgras Publicat: 5 martie 2024, 17:37

Reclamă
Victor Hănescu, despre reducerea suspendării Simonei Halep: „E incredibilă vestea! Are şansa să readucă trofee pentru România

Victor Hănescu, despre reducerea suspendării Simonei Halep: "E incredibilă vestea! Are şansa să readucă trofee pentru România"

Simona Halep, cu trofeul câştigat la Wimbledon 2019 / Profimedia

Victor Hănescu a vorbit despre reducerea suspendării Simonei Halep. Dubla câştigătoare de Grand Slam a primit o veste uriaşă din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. După ce a primit o suspendare de patru ani pentru testul pozitiv de la US Open, suspendarea a fost redusă de TAS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma apelului făcut la Lausanne, suspendarea a fost redusă la numai 9 luni, astfel încât Simona Halep poate reveni în circuitul WTA.

Victor Hănescu, despre reducerea suspendării Simonei Halep

Victor Hănescu, fostul tenismen român, a comentat vestea momentului în sportul românesc şi vorbit despre cât de mult înseamnă revenirea Simonei Halep pentru tenisul şi sportul românesc.

Hănescu se aşteaptă că Halep să revină cât mai repede, mai ales că fostul număr 1 WTA a continuat să se antreneze în această iarnă:

„E incredibilă vestea. Numai când auzi asta te gândeşti că Simona va reveni pe teren. Te gândeşti că a demonstrat că este nevinovată, că lucrurile au fost diferite de ce s-a spus până acum şi că are şanse să revină pe teren, să joace şi să aducă trofee pentru România. Sigur va reveni în curând, am văzut că iarna asta s-a mai antrenat la Dubai, nu a rupt legătura cu tenisul total. E o veste pe care clar o aştepta şi, dacă va reveni, clar va arăta că este dispusă să joace şi să arate că a fost nevinovată în toată povestea asta”, a declarat Victor Hănescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Simona Halep, victorie la TAS | A primit o suspendare de nouă luni

Simona Halep a înregistrat o victorie uriaşă la TAS şi a primit o suspendare de nouă luni! Româncei i-a fost redusă pedeapsa iniţială de patru ani, pe care o primise din partea ITIA!

Simona Halep va putea reveni pe terenul de tenis. TAS a anulat proba de sânge din paşaportul biologic al româncei şi i-a redus semnificativ pedeaspa acesteia.

Vestea că Halep a primit nouă luni de suspendare a fost anunţată de Antena 3 CNN. Simona Halep a fost audiată la TAS în perioada 7-9 februarie. Aceasta a fost suspendată de la începutul lunii octombrie 2022, după ce a fost depistată cu Roxadustat. Testele pozitive au ieşit după participarea acesteia la US Open 2022.

Reclamă 4 / 0/3

De atunci, Simona Halep nu a mai bifat niciun meci oficial şi a ieşit din clasamentul WTA. Halep a susţinut, în faţa judecătorilor de la TAS, că substanţa interzisă a fost găsită în corpul ei ca urmare a faptului că a consumat un supliment contaminat.

La procesul susţinut la Tribunalul de la Lausanne, Patrick Mouratoglou şi Candice Gohier şi-au asumat vina pentru cele întâmplate cu fostul lider WTA, aceştia fiind cei care i-au recomandat suplimentul care s-a dovediat a fi contaminat.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
Vezi toate știrile
Citește și