Închide meniul
EXCLUSIV

Victor Hănescu, despre reducerea suspendării Simonei Halep: „E incredibilă vestea! Are şansa să readucă trofee pentru România”

Alex Masgras Publicat: 5 martie 2024, 17:37

Reclamă
Victor Hănescu, despre reducerea suspendării Simonei Halep: „E incredibilă vestea! Are şansa să readucă trofee pentru România

Victor Hănescu, despre reducerea suspendării Simonei Halep: "E incredibilă vestea! Are şansa să readucă trofee pentru România"

Simona Halep, cu trofeul câştigat la Wimbledon 2019 / Profimedia

Victor Hănescu a vorbit despre reducerea suspendării Simonei Halep. Dubla câştigătoare de Grand Slam a primit o veste uriaşă din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. După ce a primit o suspendare de patru ani pentru testul pozitiv de la US Open, suspendarea a fost redusă de TAS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma apelului făcut la Lausanne, suspendarea a fost redusă la numai 9 luni, astfel încât Simona Halep poate reveni în circuitul WTA.

Victor Hănescu, despre reducerea suspendării Simonei Halep

Victor Hănescu, fostul tenismen român, a comentat vestea momentului în sportul românesc şi vorbit despre cât de mult înseamnă revenirea Simonei Halep pentru tenisul şi sportul românesc.

Hănescu se aşteaptă că Halep să revină cât mai repede, mai ales că fostul număr 1 WTA a continuat să se antreneze în această iarnă:

„E incredibilă vestea. Numai când auzi asta te gândeşti că Simona va reveni pe teren. Te gândeşti că a demonstrat că este nevinovată, că lucrurile au fost diferite de ce s-a spus până acum şi că are şanse să revină pe teren, să joace şi să aducă trofee pentru România. Sigur va reveni în curând, am văzut că iarna asta s-a mai antrenat la Dubai, nu a rupt legătura cu tenisul total. E o veste pe care clar o aştepta şi, dacă va reveni, clar va arăta că este dispusă să joace şi să arate că a fost nevinovată în toată povestea asta”, a declarat Victor Hănescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Simona Halep, victorie la TAS | A primit o suspendare de nouă luni

Simona Halep a înregistrat o victorie uriaşă la TAS şi a primit o suspendare de nouă luni! Româncei i-a fost redusă pedeapsa iniţială de patru ani, pe care o primise din partea ITIA!

Simona Halep va putea reveni pe terenul de tenis. TAS a anulat proba de sânge din paşaportul biologic al româncei şi i-a redus semnificativ pedeaspa acesteia.

Vestea că Halep a primit nouă luni de suspendare a fost anunţată de Antena 3 CNN. Simona Halep a fost audiată la TAS în perioada 7-9 februarie. Aceasta a fost suspendată de la începutul lunii octombrie 2022, după ce a fost depistată cu Roxadustat. Testele pozitive au ieşit după participarea acesteia la US Open 2022.

Reclamă 4 / 0/3

De atunci, Simona Halep nu a mai bifat niciun meci oficial şi a ieşit din clasamentul WTA. Halep a susţinut, în faţa judecătorilor de la TAS, că substanţa interzisă a fost găsită în corpul ei ca urmare a faptului că a consumat un supliment contaminat.

La procesul susţinut la Tribunalul de la Lausanne, Patrick Mouratoglou şi Candice Gohier şi-au asumat vina pentru cele întâmplate cu fostul lider WTA, aceştia fiind cei care i-au recomandat suplimentul care s-a dovediat a fi contaminat.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-1. Lovitură de teatru la Paris: Mats Hummels a deschis scorul! 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și