Închide meniul

Istvan şi Szabolcs Kovacs „fluieră” lupta pentru play-off-ul din Liga 1! CCA a anunţat delegările de vineri

Alex Masgras Publicat: 7 martie 2024, 12:15

Reclamă
Istvan şi Szabolcs Kovacs „fluieră lupta pentru play-off-ul din Liga 1! CCA a anunţat delegările de vineri

Istvan şi Szabolcs Kovacs "fluieră" lupta pentru play-off-ul din Liga 1! CCA a anunţat delegările de vineri

Istvan şi Szabolcs Kovacs / Colaj Hepta

Istvan şi Szabolcs Kovacs fluieră lupta pentru play-off-ul din Liga 1! Vineri seară vor avea loc cinci partide de la aceeaşi oră în ultima etapă a sezonului regulat, toate cu implicaţii pentru play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CCA a anunţat cine va arbitra partidele de vineri, care se vor juca de la ora 20:00.

Istvan şi Szabolcs Kovacs fluieră lupta pentru play-off-ul din Liga 1!

Istvan Kovacs a fost delegat la meciul din Gruia dintre CFR Cluj şi FC Hermannstadt. Fratele acestuia, Szabolcs Kovacs, a fost şi el delegat la un alt meci cu implicaţii pentru play-off: Dinamo – UTA.

La Ploieşti se va juca meciul dintre Petrolul şi UTA, iar partida va fi condusă de Andrei Chivulete. La meciul FC Voluntari – U Cluj va fi Rareş Vidican la „centru”, în timp ce duelul dintre FC Botoşani şi Farul va fi arbitrat de Horia Mladenovici.

CFR Cluj – Hermannstadt:

Reclamă

Arbitru: Istvan Kovacs, A1: Vasile Marinescu, A2: Ovidiu Artene, VAR Cătălin Popa, AVAR: Vladimir Urzică

Dinamo – UTA:

Arbitru: Szabolcs Kovacs, A1: Ciprian Danșa, A1: Alexandru Vodă, VAR: Florin Andrei, AVAR: Valentin Dumitru

Reclamă 4 / 0/3

Petrolul – Sepsi:

Arbitru: Andrei Chivulete, A1: Mihai Marica, A2: Mihai Constantinescu, VAR: Radu Petrescu, AVAR: Adrian Popescu

Voluntari – U Cluj:

Arbitru: Rareș Vidican, A1: Daniel Mitruți, A2: Adrian Vornicu, VAR: Viorel Flueran, AVAR: Claudiu Marcu

Botoșani – Farul:

Arbitru: Horia Mladinovici, A1: Alexandru Cerei, A2: Cosmin Vatamanu, VAR: Horațiu Feșnic, AVAR: Doru Lucaciu

Mircea Rednic, mesaj războinic înaintea meciului cu Dinamo

Mircea Rednic a declarat că nu are ambiţii personale, înaintea confruntării cu fosta sa echipă. Acesta a dezvăluit că a fost deranjat de faptul că ultima sa plecare de pe banca trupei din Ştefan cel Mare s-a produs şi cu acordul fanilor din PCH.

Reclamă

„Îmi doresc să câștig, dar nu e ambiția mea personală. M-a deranjat că plecarea mea de la Dinamo a fost cu acordul celor de la PCH. Mi-am pus întrebarea ce interese au, dar au retrogradat. Nu au avut răbdare, cei de la UTA au avut. Aici (n.r. – la Arad) am reușit să fac o echipă, acolo nu am reușit.

Am fost interesat și de acțiuni la Dinamo în acea perioadă. M-am simțit trădat. Nu știu dacă a mai împrumutat cineva atunci echipa cu 500.000 de dolari. Și tot eu am fost considerat «căpușar».

Dinamo, în ultima perioadă, joacă, nu au înscris la toate ocaziile pe care le-au avut. Ei joacă, nu trebuie să le dăm spații. Sunt trei puncte în joc pentru care ne vom bate.

Îmi pare rău că trebuie să stăm și la mâna altor rezultate. Mă bucur că am acumulat 40 de puncte până acum. Mulți nu se gândeau, poate nici eu. Am pierdut multe puncte la începutul campionatului”, a declarat Mircea Rednic, într-o conferinţă de presă, citat de gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera Vezi toate știrile
Citește și