Închide meniul

Mircea Rednic, surprins când a aflat că va juca tot cu Dinamo în prima etapă din playout: „Nu cred!” Ce a zis de incidente

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 martie 2024, 22:33

Reclamă
Mircea Rednic, surprins când a aflat că va juca tot cu Dinamo în prima etapă din playout: „Nu cred! Ce a zis de incidente

Mircea Rednic, surprins când a aflat că va juca tot cu Dinamo în prima etapă din playout

Mircea Rednic, în timpul unei conferinţe de presă/ Facebook UTA

Mircea Rednic a fost surprins când a aflat că va juca tot cu Dinamo în prima etapă din playout. UTA a pierdut cu Dinamo şi a ratat şansa de a juca în playoff.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA va debuta în playout împotriva celor de la Dinamo. Gregorio a marcat singurul gol al partidei. Antrenorul arădenilor credea că echipa sa va juca cu Voluntari în prima etapă din playout.

Mircea Rednic, surprins când a aflat că va juca tot cu Dinamo în prima etapă din playout

Ce n-a mers? N-am avut șansă. Au dat golul pe care l-au dat după o minge deviată. Noi am avut minge deviată în repriza a doua, dar s-a dus afară. Am avut șutul lui Trif, scos de portar. Ne-am retras prea mult, am stat prea jos în prima repriză.

În a doua repriză am dominat jocul, dar centrările nu au fost precise. Se cunoaște că avem doar un atacant, nu avem alte soluții. 

Nu cred. Tot cu Dinamo? Nu cu Voluntari? Nu mai contează, Dinamo sau Voluntari, vedem ce o să iasă. Se joacă pentru că trebuie să fim foarte atenţi. Lucrurile frumoase pe care l-am făcut până acum să nu le pierdem.

Reclamă

Dacă am fi avut încă un atacant, era bine, că puteam presiune pe apărarea adversă. Am făcut greșeli, ne-am precipitat, degajări la întâmplare și așa le-am dat lor încredere. Am avut situații, nu-i primul meci în care avem presiune și miză foarte mare și unii jucători au teamă. Au intrat cu teamă

Au fost şi la meciul cu Rapid. Am stat vreo 10 minute pe culoar. Au fost incidente. Păcat. Se poartă această modă de galerii înfrăţite”, a spus Mircea Rednic după Dinamo – UTA 1-0, la digisport.ro.

FCSB, CFR Cluj, Rapid, Universitatea Craiova, Sepsi şi Farul sunt echipele din playoff Ligii 1. În prima etapă, FCSB se va duela cu Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Singura necunoscută este ce echipă va termina sezonul regular pe locul 2. Dinamo Dacă nu va pierde cu FCSB, Rapid va termina pe locul al doilea. Un lucru e cert. FCSB va juca în prima etapă din playoff pe teren propriu, în celor de la Sepsi. Practic, este aceeaşi componenţă a playoff-ului ca în sezonul trecut.

La Bucureşti, fanii dinamoviştilor s-au bătut pe străzile de lângă stadion cu ultraşii de la CSA Steaua, galerie înfrăţită cu galeria arădeană. Conflictul a continuat pe stadionul Arcul de Triumf, unde suporterii alb-roşii au aruncat cu petarde şi torţe în sectorul unde se aflau fanii arădeni şi cei stelişti.

O parte din torţe au ajuns şi pe gazon, iar pompierii au încercat să intervină pentru a le stinge. La adăpostul fumului produs de fumigenenele aruncate în teren, câteva zeci de suporteri ai ambelor echipe au pătruns pe gazon şi au început să se bată şi să arunce cu petarde, părăsind terenul după câteva minute. Startul meciului Dinamo – UTA a fost astfel întârziat cu opt minute.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:17 Veste uriaşă pentru Simona Halep! Anunţul primit cu două luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 19:50 Farul – Universitatea Craiova LIVE TEXT (20:30). Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene. Echipele de start 19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident 19:21 Iga Swiatek s-a calificat în sferturile de finală la Roma. Naomi Osaka, OUT 18:55 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani Vezi toate știrile
Citește și