Închide meniul

Mircea Rednic, surprins când a aflat că va juca tot cu Dinamo în prima etapă din playout: „Nu cred!” Ce a zis de incidente

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 martie 2024, 22:33

Mircea Rednic, surprins când a aflat că va juca tot cu Dinamo în prima etapă din playout: „Nu cred! Ce a zis de incidente

Mircea Rednic, surprins când a aflat că va juca tot cu Dinamo în prima etapă din playout

Mircea Rednic, în timpul unei conferinţe de presă/ Facebook UTA

Mircea Rednic a fost surprins când a aflat că va juca tot cu Dinamo în prima etapă din playout. UTA a pierdut cu Dinamo şi a ratat şansa de a juca în playoff.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA va debuta în playout împotriva celor de la Dinamo. Gregorio a marcat singurul gol al partidei. Antrenorul arădenilor credea că echipa sa va juca cu Voluntari în prima etapă din playout.

Mircea Rednic, surprins când a aflat că va juca tot cu Dinamo în prima etapă din playout

Ce n-a mers? N-am avut șansă. Au dat golul pe care l-au dat după o minge deviată. Noi am avut minge deviată în repriza a doua, dar s-a dus afară. Am avut șutul lui Trif, scos de portar. Ne-am retras prea mult, am stat prea jos în prima repriză.

În a doua repriză am dominat jocul, dar centrările nu au fost precise. Se cunoaște că avem doar un atacant, nu avem alte soluții. 

Nu cred. Tot cu Dinamo? Nu cu Voluntari? Nu mai contează, Dinamo sau Voluntari, vedem ce o să iasă. Se joacă pentru că trebuie să fim foarte atenţi. Lucrurile frumoase pe care l-am făcut până acum să nu le pierdem.

Reclamă

Dacă am fi avut încă un atacant, era bine, că puteam presiune pe apărarea adversă. Am făcut greșeli, ne-am precipitat, degajări la întâmplare și așa le-am dat lor încredere. Am avut situații, nu-i primul meci în care avem presiune și miză foarte mare și unii jucători au teamă. Au intrat cu teamă

Au fost şi la meciul cu Rapid. Am stat vreo 10 minute pe culoar. Au fost incidente. Păcat. Se poartă această modă de galerii înfrăţite”, a spus Mircea Rednic după Dinamo – UTA 1-0, la digisport.ro.

FCSB, CFR Cluj, Rapid, Universitatea Craiova, Sepsi şi Farul sunt echipele din playoff Ligii 1. În prima etapă, FCSB se va duela cu Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Singura necunoscută este ce echipă va termina sezonul regular pe locul 2. Dinamo Dacă nu va pierde cu FCSB, Rapid va termina pe locul al doilea. Un lucru e cert. FCSB va juca în prima etapă din playoff pe teren propriu, în celor de la Sepsi. Practic, este aceeaşi componenţă a playoff-ului ca în sezonul trecut.

La Bucureşti, fanii dinamoviştilor s-au bătut pe străzile de lângă stadion cu ultraşii de la CSA Steaua, galerie înfrăţită cu galeria arădeană. Conflictul a continuat pe stadionul Arcul de Triumf, unde suporterii alb-roşii au aruncat cu petarde şi torţe în sectorul unde se aflau fanii arădeni şi cei stelişti.

O parte din torţe au ajuns şi pe gazon, iar pompierii au încercat să intervină pentru a le stinge. La adăpostul fumului produs de fumigenenele aruncate în teren, câteva zeci de suporteri ai ambelor echipe au pătruns pe gazon şi au început să se bată şi să arunce cu petarde, părăsind terenul după câteva minute. Startul meciului Dinamo – UTA a fost astfel întârziat cu opt minute.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și