Închide meniul
Foto

Sediul clubului lui Adrian Mititelu, vandalizat cu o zi înainte de FCU Craiova – Universitatea Craiova

Dan Roșu Publicat: 9 martie 2024, 11:16

Reclamă
Sediul clubului lui Adrian Mititelu, vandalizat cu o zi înainte de FCU Craiova – Universitatea Craiova

Sediul clubului lui Adrian Mititelu, vandalizat cu o zi înainte de FCU Craiova - Universitatea Craiova

Sediul clubului lui Adrian Mititelu, vandalizat - Antena Sport

Sediul clubului lui Adrian Mititelu a fost vandalizat cu o zi înainte de FCU Craiova – Universitatea Craiova, meci ce se va disputa duminică, de la ora 20:45, LIVE TEXT pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În dimineaţa de sâmbătă, câţiva bărbaţi au aruncat cu o substanţă neagră pe sediul clubului, dar şi pe una dintre maşinile clubului, care era parcată în faţa intrării.

Sediul clubului lui Adrian Mititelu, vandalizat cu o zi înainte de FCU Craiova – Universitatea Craiova

„În dimineaţa zilei de 09 martie a.c., în jurul orei 05.00, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe peretele exterior și pe ușa de acces în magazinul oficial al unui club sportiv din Craiova, persoane necunoscute au aruncat cu o substanță lichidă de culoare neagră.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, identificarea autorilor și luarea măsurilor legale”, se arată în Comunicatul IPJ Dolj.

Lupta pentru palmaresul Universităţii Craiova se „încinge” iar

Adrian Mititelu a primit o veste bună înainte de derby-ul cu echipa lui Mihai Rotaru. În urma unui raport al magistraţilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție, s-a constatat că sunt elemente pentru judecarea recursului lui Adrian Mititelu la decizia instanţei.

Reclamă

„Am trecut un hop important, însă o să fie foarte greu de obținut dreptatea, atâta timp cât Marian Buda, omul care a manevrat toate litigiile legate de brandul U Craiova, se află în această poziție la Înalta Curte! Dar în viaţă niciodată nu se știe de unde apar surprizele! Poate Karma/ Divinitatea face dreptatea mult așteptată!”, a scris Adrian Mititelu pe Facebook.

Adrian Mititelu a distribuit pe contul său un articol de pe luju.ro în care se vorbeşte despre recursul său la hotărârea instanţei că echipa lui Rotaru deţine numele şi palmaresul echipei istorice a Craiovei.

Derby-ul Craiovei, dintre FCU Craiova şi Universitatea Craiova, se joacă duminică, de la ora 20:45. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor 14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și