Închide meniul

Lupta pentru palmaresul Universităţii Craiova se „încinge” iar! Vestea primită de Adrian Mititelu înainte de derby-ul Craiovei!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 7 martie 2024, 18:25

Lupta pentru palmaresul Universităţii Craiova se „încinge iar! Vestea primită de Adrian Mititelu înainte de derby-ul Craiovei!

Lupta pentru palmaresul Universităţii Craiova se "încinge" iar! Vestea primită de Adrian Mititelu

Adrian Mititelu şi Mihai Rotaru / colaj Hepta, AntenaSport

Lupta pentru palmaresul Universităţii Craiova se „încinge” iar! Adrian Mititelu a primit o veste bună înainte de derby-ul cu echipa lui Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma unui raport al magistraţilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție, s-a constatat că sunt elemente pentru judecarea recursului lui Adrian Mititelu la decizia instanţei.

Lupta pentru palmaresul Universităţii Craiova se „încinge” iar!

Adrian Mititelu a reacţionat pe contul de Facebook, după vestea pe care a primit-o.

Am trecut un hop important, însă o să fie foarte greu de obținut dreptatea, atâta timp cât Marian Buda, omul care a manevrat toate litigiile legate de brandul U Craiova, se află în această poziție la Înalta Curte! Dar în viaţă niciodată nu se știe de unde apar surprizele! Poate Karma/ Divinitatea face dreptatea mult așteptată!”, a scris Adrian Mititelu pe Facebook.

Adrian Mititelu a distribuit pe contul său un articol de pe luju.ro în care se vorbeşte despre recursul său la hotărârea instanţei că echipa lui Rotaru deţine numele şi palmaresul echipei istorice a Craiovei.

Reclamă

Derby-ul Craiovei, dintre FCU Craiova şi Universitatea Craiova, se joacă duminică, de la ora 20:45. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ce declara Mihai Rotaru după ce echipa lui a câştigat palmaresul Universităţii Craiova

Mihai Rotaru cerea echipei lui Adrian Mititelu după ce Curtea de Apel Timişoara i-a dat câştig de cauză să îşi schimbe sigla. Lucru pe care Adrian Mititelu l-a şi făcut.

Conform deciziei Curţii de Apel Timişoara, echipa lui Mihai Rotaru deţine palmaresul până la privatizarea din 1991.

Reclamă 4 / 0/3

E o victorie importantă pentru noi în ceea ce privește clarificarea istoriei. Sigur că este o clarificare a ceea ce noi susținem de mult timp. Pentru noi nu schimbă cu nimic, nu ne putem băga în alegerile suporterilor, fiecare ține și susține cu cine se identifică.

Vizavi de decizie, e aproape imposibil să se mai schimbe ceva, 0,01% șanse, pentru că toate citațiile s-au facut corect, iar decizia e executorie. Ce înseamnă asta? Că acea echipă (n.r. FCU) trebuie să schimbe sigla, care e copiată după cea pe care noi o avem, sunt elemente care seamănă izbitor.

Înteleg însă că au un plan B, cu altă siglă, mă refer la cea cu U. Noi ne bucurăm, e ceva normal, acum putem spune că puzzle-ul e complet, mare și frumos”, declara Mihai Rotaru pentru gsp.ro.

Universitatea Craiova deţine palmaresul Craiovei

Adrian Mititelu a primit o lovitură dură, după sentinţa Curţii de Apel Timişoara. Mititelu era convins că va primi palmaresul.

Solutia pe scurt: Respinge apelul formulat de apelantul-intervenient accesoriu CLUB SPORTIV U CRAIOVA S.A. Admite apelul formulat de apelantul-reclamant CLUB SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA împotriva sentinţei civile nr. 149/23.05.2017 pronunţată de Tribunalul Dolj în dosarul nr. 11665/63/2014**.

Schimbă în parte decizia apelată în sensul că admite în parte acţiunea formulată de reclamantul CLUB SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA în contradictoriu cu pârâta FOTBAL CLUB U CRAIOVA S.A. prin lichidator judiciar AGENŢIA DE INSOLVENŢĂ S.P.R.L. şi constată că reclamanta deţine dreptul de proprietate asupra palmaresului sportiv al echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova şi a tuturor derivatelor acestuia, precum şi dreptul de a utiliza în mod exclusiv în scopuri comerciale şi sportive palmaresul echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova şi toate derivatele acestuia.

Menţine în rest dispoziţiile sentinţei apelate. Cu recurs, în 30 de zile de la comunicare, care se va depune la Curtea de Apel Timişoara. Pronunţată la data de 10.07.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei. Document: Hotarâre 10.07.2023”, se arată în decizia instanței.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și