Închide meniul

Dinamo a umilit-o pe Steaua la handbal! „Dulăii” au defilat şi s-au impus la 16 goluri diferenţă. „Militarii”, situaţie delicată

Alex Masgras Publicat: 9 martie 2024, 18:12

Reclamă
Dinamo a umilit-o pe Steaua la handbal! „Dulăii au defilat şi s-au impus la 16 goluri diferenţă. „Militarii, situaţie delicată

Dinamo a umilit-o pe Steaua la handbal! "Dulăii" au defilat şi s-au impus la 16 goluri diferenţă. "Militarii", situaţie delicată

Jucătorii lui Dinamo, la finalul unui meci / Hepta

Dinamo a umilit-o pe Steaua la handbal! Echipa lu Xavi Pascual se îndreaptă către al nouălea titlu consecutiv în Liga Naţională de handbal a României. În sala de la Chiajna, Dinamo s-a impus cu 42-26 şi a înregistrat una dintre cele mai mari diferenţe din istoria întâlnirilor dintre cele două echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Dinamo a făcut încă un pas către titlul care pare inevitabil în acest moment, Steaua este într-o situaţie extrem de complicată. Echipa se află pe locul 10, la doar 2 puncte de primul loc retrogradabil.

Dinamo a umilit-o pe Steaua la handbal! „Dulăii” au defilat şi s-au impus cu 42-26

Echipa lui Xavi Pascual a început perfect partida şi s-au desprins rapid de rivali. La pauză, tabela arăta 20-9. Repriza secundă s-a disputat după acelaşi scenariu. Diferenţa s-a tot mărit, iar după cele 60 de minute, scorul a fost 42-26 pentru Dinamo. Mai mult, antrenorul spaniol al „dulăilor” nu a avut nevoie să ceară vreun time-out în timpul partidei.

După 20 de meciuri disputate, Dinamo este pe primul loc, cu victorii pe linie, având 60 de puncte. Al nouălea titlu consecutiv al dinamoviştilor în Liga Naţională de handbal masculin a rămas doar o formalitate pentru echipa lui Xavi Pascual.

De partea cealaltă, Steaua cealaltă se află într-o situaţie extrem de complicată. Cu doar 17 puncte, „militarii” se află la doar 2 puncte de CSM Sighişoara, formaţie de pe primul loc retrogradabil. Pentru Steaua urmează deplasarea de la Baia Mare, formaţia de pe locul 3, în timp ce Dinamo va disputa următorul meci la Buzău.

Reclamă

România, gazda Campionatului European de handbal din 2026

România va fi gazda Campionatului European de handbal din 2026! Comitetul Executiv al Federaţiei Europene de Handbal a decis să aloce organizarea turneului final Cehiei, Poloniei, României, Slovaciei şi Turciei, într-o mişcare menită să ducă handbalul feminin de top pe cât mai multe pieţe europene posibil.

După încheierea procesului de depunere a candidaturilor, cu termenul de 25 octombrie 2023, EHF a primit ofertele Turciei, precum şi ofertele comune ale Cehiei/Poloniei şi României/Slovaciei.

Campionatul European EHF EURO 2026 este programat pentru perioada 3-20 decembrie 2026. Va fi cel de-al doilea Campionat European de handbal feminin la care vor participa 24 de echipe, notează news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Runda preliminară se va desfăşura cu câte o grupă în fiecare dintre următoarele oraşe: Oradea, Cluj-Napoca, Antalya, Brno, Katowice şi Bratislava.

Grupele principale vor evolua la Cluj-Napoca şi Katowice. Oraşul polonez Katowice, care a fost deja gazdă în cadrul EHF EURO 2016 la handbal masculin, precum şi la Campionatul Mondial IHF de handbal masculin din 2023, va primi echipele din weekendul final.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:32 Lovitură pentru FCSB înainte de preliminariile UEFA Champions League! Campioana nu va fi cap de serie în turul doi 9:23 Gigi Becali l-a „înțepat” pe Dan Șucu, imediat după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Rar întâlnești ca el!” 9:06 „Îmi doresc să rămân!” Risto Radunovic, anunț important după FCSB – CFR Cluj 0-1! Alte vedete doresc prelungirea contractului 8:23 VideoImagini spectaculoase de la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Sărbătoare în fața Ateneului Român, alături de mii de fani 0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
11
mai
23:21
Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană
11
mai
23:12
„Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!”
Vezi toate știrile
Citește și