Închide meniul

Dinamo a umilit-o pe Steaua la handbal! „Dulăii” au defilat şi s-au impus la 16 goluri diferenţă. „Militarii”, situaţie delicată

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 9 martie 2024, 18:12

Dinamo a umilit-o pe Steaua la handbal! „Dulăii au defilat şi s-au impus la 16 goluri diferenţă. „Militarii, situaţie delicată

Dinamo a umilit-o pe Steaua la handbal! "Dulăii" au defilat şi s-au impus la 16 goluri diferenţă. "Militarii", situaţie delicată

Jucătorii lui Dinamo, la finalul unui meci / Hepta

Dinamo a umilit-o pe Steaua la handbal! Echipa lu Xavi Pascual se îndreaptă către al nouălea titlu consecutiv în Liga Naţională de handbal a României. În sala de la Chiajna, Dinamo s-a impus cu 42-26 şi a înregistrat una dintre cele mai mari diferenţe din istoria întâlnirilor dintre cele două echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Dinamo a făcut încă un pas către titlul care pare inevitabil în acest moment, Steaua este într-o situaţie extrem de complicată. Echipa se află pe locul 10, la doar 2 puncte de primul loc retrogradabil.

Dinamo a umilit-o pe Steaua la handbal! „Dulăii” au defilat şi s-au impus cu 42-26

Echipa lui Xavi Pascual a început perfect partida şi s-au desprins rapid de rivali. La pauză, tabela arăta 20-9. Repriza secundă s-a disputat după acelaşi scenariu. Diferenţa s-a tot mărit, iar după cele 60 de minute, scorul a fost 42-26 pentru Dinamo. Mai mult, antrenorul spaniol al „dulăilor” nu a avut nevoie să ceară vreun time-out în timpul partidei.

După 20 de meciuri disputate, Dinamo este pe primul loc, cu victorii pe linie, având 60 de puncte. Al nouălea titlu consecutiv al dinamoviştilor în Liga Naţională de handbal masculin a rămas doar o formalitate pentru echipa lui Xavi Pascual.

De partea cealaltă, Steaua cealaltă se află într-o situaţie extrem de complicată. Cu doar 17 puncte, „militarii” se află la doar 2 puncte de CSM Sighişoara, formaţie de pe primul loc retrogradabil. Pentru Steaua urmează deplasarea de la Baia Mare, formaţia de pe locul 3, în timp ce Dinamo va disputa următorul meci la Buzău.

Reclamă

România, gazda Campionatului European de handbal din 2026

România va fi gazda Campionatului European de handbal din 2026! Comitetul Executiv al Federaţiei Europene de Handbal a decis să aloce organizarea turneului final Cehiei, Poloniei, României, Slovaciei şi Turciei, într-o mişcare menită să ducă handbalul feminin de top pe cât mai multe pieţe europene posibil.

După încheierea procesului de depunere a candidaturilor, cu termenul de 25 octombrie 2023, EHF a primit ofertele Turciei, precum şi ofertele comune ale Cehiei/Poloniei şi României/Slovaciei.

Campionatul European EHF EURO 2026 este programat pentru perioada 3-20 decembrie 2026. Va fi cel de-al doilea Campionat European de handbal feminin la care vor participa 24 de echipe, notează news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Runda preliminară se va desfăşura cu câte o grupă în fiecare dintre următoarele oraşe: Oradea, Cluj-Napoca, Antalya, Brno, Katowice şi Bratislava.

Grupele principale vor evolua la Cluj-Napoca şi Katowice. Oraşul polonez Katowice, care a fost deja gazdă în cadrul EHF EURO 2016 la handbal masculin, precum şi la Campionatul Mondial IHF de handbal masculin din 2023, va primi echipele din weekendul final.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și