Închide meniul

Darius Olaru, dărâmat după Rapid – FCSB 4-0: „Nu ştim să pierdem! Diferenţa a fost foarte mare! Cea mai proastă partidă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2024, 22:28

Reclamă
Darius Olaru, dărâmat după Rapid – FCSB 4-0: „Nu ştim să pierdem! Diferenţa a fost foarte mare! Cea mai proastă partidă!

Darius Olaru, dărâmat după Rapid - FCSB 4-0

Profimedia Images

Darius Olaru a apărut dărâmat după Rapid – FCSB 4-0. Căpitanul roş-albaştrilor a spus că diferenţa de scor este mult prea mare şi nu reflectă realitatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olaru a spus că Gigi Becali are tot dreptul de a-i critica. Căpitanul roş-albaştrilor mai spune că suporterii trebuie să îi susţină în continuare.

Darius Olaru, dărâmat după Rapid – FCSB 4-0

Am făcut o partidă… Cea mai proastă din acest sezon. Din păcate, când pierdem, nu știm nici să pierdem. Dacă pierdeam 2-0… Diferența a fost foarte mare.

Ne doare, dar nu avem timp să ne plângem, începe un nou campionat. De acum începe treaba și jucăm pe trei puncte.

Au fost mai buni din toate punctele de vedere și au meritat victoria. Nu am fost montați, nu am arătat agresivitate, am arătat foarte rău.

Reclamă

Patronul are tot dreptul să ne critice după acest meci. Problema a fost la noi și trebuie să ne schimbăm toți. În prima repriză, am luat acel gol din fază fixă și cred că acel gol a făcut diferența. Am avut și noi niște situații, niște faze fixe, dar nu ne-a intrat, iar lor le-a intrat aproape fiecare ocazie.

Din păcate, n-am putut să facem mai mult. Suporterii au fost lângă noi și știu că pe viitor îi vom face mândri”, a declarat Darius Olaru la digisport.ro, după Rapid – FCSB 4-0.

Rapid – FCSB 4-0. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Elias Charalambous

Arena Naţională a fost plină la derby-ul campionatului, dar prima repriză nu  a avut prea multe faze de poartă. Rrahmani a tras pe lângă în minutul 13, apoi tot el a cerut penalti la un duel cu Dawa, în careu, însă arbitrul Haţeganu nu a acordat nimic. Primul gol al giuleştenilor a venit în minutul 33, când Paul Iacob a trimis cu o lovitură de cap în plasă, din lovitura liberă executată de Papeau. Florinel Coman a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 35, iar în minutul 49 Alexandru Băluţă a marcat, dar golul a fost anulat din cauza unei poziţii de ofsaid.

Reclamă 4 / 0/3

Mai pragmatici, rapidiştii au făcut 2-0 în minutul 53, prin Albion Rrahmani. În minutul 74 Ermal Krasniqi a înscris pentru 3-0, iar Albion Rrahmani a reuşit dubla în minutul 83, ducând scorul la 4-0. Cu această reuşită Rrahmani a ajuns la 13 goluri în acest sezon. Rapid s-a impus cu 4-0 în faţa unei echipe FCSB care nu a arătat nici un moment ca un lider.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:20 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:17 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez Vezi toate știrile
Citește și