Închide meniul
Foto

Cum a fost ironizat Gigi Becali pe internet, după ce FCSB a fost umilită de Rapid! Cele mai tari glume după derby

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 martie 2024, 13:31

Reclamă
Cum a fost ironizat Gigi Becali pe internet, după ce FCSB a fost umilită de Rapid! Cele mai tari glume după derby

Cum a fost ironizat Gigi Becali pe internet, după ce FCSB a fost umilită de Rapid

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă - Profimedia Images

Cum au a fost ironizat Gigi Becali pe internet, după ce FCSB a fost umilită de Rapid. FCSB a pierdut clar derby-ul de pe Arena Naţională cu Rapid, scor 0-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internetul şi reţelele de socializare s-au umplut de glume la adresa lui Gigi Becali şi FCSB, după dezastrul cu echipa lui Dan Şucu. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Cum a fost ironizat Gigi Becali pe internet, după ce FCSB a fost umilită de Rapid

Fanii nu au uitat de declaraţiile optimiste date de Gigi Becali înaintea derby-ului şi l-au taxat pe patronul de la FCSB. Chiar şi Dan Şucu a transmis după meci o săgeată către Becali.

„Cea mai frumoasă seară. Aş vrea să scot în evidenţă că, în ciuda scorului, echipa adversă e echipă bună. Aroganţa e boală grea. Eu sper ca la Rapid să nu ajungem aroganţi. În seara aceasta, noi şi suporterii începem să ştim cât de puternici suntem. Toate golurile mi-au plăcut. Din zi în zi eu cred că ne întărim. Iar mi-au luat băieţii bani, îmi doresc să îmi ia în continuare„, a spus Dan Şucu la plecarea de la stadion.

Marele avantaj pe care Rapid îl are în faţa FCSB, în play-off, după ce şi-a umilit rivala pe Arena Naţională

Marele avantaj pe care Rapid îl are în faţa FCSB, în play-off, după ce şi-a umilit rivala pe Arena Naţională ţine de programul pe care cele două echipe îl vor avea în play-off.

Reclamă

Rapid a învins-o pe FCSB cu un categoric 4-0, cu peste 43.000 de oameni prezenţi pe Arena Naţională. Giuleştenii şi-au asigurat astfel locul 2, care le aduce un avantaj mare în lupta la titlu.

Rapid a terminat pe 2, peste CFR Cluj, şi va juca în ultima etapă, pe teren propriu, chiar cu FCSB, un derby care ar putea să fie decisiv, în cazul în care FCSB nu va avea un avantaj de cel puţin trei puncte în faţa feroviarilo

Rapid a intrat cu 28 de puncte în play-off, cu patru mai puţine decât FCSB, care însă nu a avut parte de rotunjirea punctelor, primul criteriu în cazul în care două echipe termină la egalitate la finalul play-off-ului. Practic, echipa lui Cristiano Bergodi are de recuperat 5 puncte pentru a câştiga titlul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și