Închide meniul

Rapid – FCSB 4-0. Echipa lui Charalambous, umilită în derby. „Dublă” Rrahmani. Krasniqi a marcat şi el un gol superb

Alex Ioniță Publicat: 9 martie 2024, 22:00

Reclamă
Rapid – FCSB 4-0. Echipa lui Charalambous, umilită în derby. „Dublă Rrahmani. Krasniqi a marcat şi el un gol superb

Rapid - FCSB 3-0.

Profimedia

Rapid – FCSB 4-0. Liderul din Liga 1 a pierdut fără drept de apel partida de pe Arena Naţională cu Rapid. Echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus cu 4-0 în ultima etapă a sezonului regulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest meci, Rapid a ajuns la 55 de puncte şi a revenit pe locul al doilea. FCSB este pe primul loc, cu 64 de puncte, înaite de înjumătăţire.

Rapid – FCSB 4-0

Fluier final! Rapid – FCSB 4-0! Echipa lui Cristiano Bergodi a învins fără drept de apel liderul din Liga 1, în ultimul meci al sezonului regulat.

Min. 82: Rapid – FCSB 4-0! „Dublă” Rrahmani! FCSB e la pământ

Min. 74: Rapid – FCSB 3-0. Krasniqi a marcat cu un şut superb la colţul scurt.

Reclamă

Min. 63: Alte două schimbări la FCSB! Au ieşit Lixandru şi Băluţă, au intrat Luis Phelipe şi David Miculescu

Min. 62: Prima schimbare la FCSB! A intrat Pandele, a ieşit Tavi Popescu

Min. 52: Rapid – FCSB 2-0! Rrahmani a majorat scorul din pasa lui Krasniqi.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 49: Gool anulat pentru FCSB! Băluţă a marcat din pasa lui Coman, dar era în poziţie de ofsaid.

Min. 44: FCSB putea primi un penalty, dar s-a sancţionat offside la Dawa înainte de contactul din careu dintre Radunovic şi Săpunaru

Min. 35: Ocazie pentru FCSB. Florinel Coman a şutat aproape de poartă de la distanţă

Min. 33: Rapid – FCSB 1-0! Paul Iacob a deschis scorul cu o lovitură de cap! Dan Şucu a fost văzut jubilând în loja Rapidului după golul fundaşului giuleştenilor.

Min. 13: Ocazie uriaşă pentru Rapid! Ermal Krasniqi a tras din poziţie favorabilă, dar mingea a fost blocată de Şut.

Min. 12: Adrian Şut a cerut galben pentru o simulare în careului Rapidului, deşi i-a făcut semn cu Ovidiu Haţegan că nu a cerut penalty.

Min. 1: A început partida.

Reclamă

Rapid – FCSB LIVE TEXT. Echipele de start

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Bădescu – Hromada, Hasani, Oaidă – Krasniqi, Rrahmani, Papeau

Rezerve: Drăghia – Borza, I. Cristea, Dr. Grigore, Djokovic, Al. Albu, Petrila, Funsho, El Sawy, Cîrjan, Burmaz, Onea

Antrenor: Cristiano Bergodi

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Ov. Popescu, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Lixandru – Oct. Popescu, Al. Băluță, Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad – Panțîru, Miculescu, Pandele, Luis Phelipe, Antwi, Chiricheș, M. Toma, M. Laszlo, M. Manolache, Alhassan, D. Popa

Antrenor: Elias Charalambous

Update 18:15: Rapid a anunţat pe Facebook echipa din derby-ul cu FCSB! Rapid va începe meciul cu FCSB cu următoarea formulă: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Bădescu – Oaidă, Hromada – Papeau, Hasani, Krasniqi – Rrahmani

Update 17:15: Dan Şucu i-a răspuns lui Gigi Becali înainte de Rapid – FCSB! Mesaj clar al patronului giuleştenilor. Detalii AICI.

Update 16:40: Daniel Niculae a spus care e obiectivul Rapidului pentru acest sezon înainte de derby-ul cu FCSB! Detalii AICI.

Update 14:54: Fanii lui Rapid vor să facă un adevărat „infern” pe Arena Națională, la derby-ul cu FCSB. Detalii AICI.

Update 14:19: Claudiu Niculescu și-a ales favorita din derby-ul Rapid – FCSB. Detalii AICI.

Update 12:13: Dan Șucu oferă o primă uriașă, dacă Rapid o învinge pe FCSB în derby. Detalii AICI.

Update 10:36: Horațiu Moldovan, mesaj superb pentru fanii lui Rapid. Detalii AICI.

Update 10:05: Gheorghe Mustață, dezvăluiri uluitoare despre relația cu „Bocciu”, șeful de galerie de la Rapid: „Suntem prieteni! Bem un șpriț”. Detalii AICI.

Echipele probabile pentru duelul dintre Rapid și FCSB:

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Bădescu – Djokovic, Albu, Papeau – Krasniki, Rrahmani, Burmaz.

Antrenor Cristiano Bergodi

FCSB: Târnovanu – Crețu, Ov. Popescu, Dawa, Radunovic – Olaru, Șut, Lixandru – Oct. Popescu, Băluță, Coman.

Antrenor Elias Charalambous

Stadion: „Arena Națională” – București

În etapa precedentă a sezonului de Liga 1, giuleștenii lui Cristiano Bergodi au obținut un rezultat de egalitate, pe terenul celor de la Universitatea Craiova. Partida respectivă s-a încheiat cu scorul de 1-1.

De cealaltă parte, FCSB și-a continuat forma excelentă și a învins-o, în etapa cu numărul 29, pe Petrolul, cu scorul de 1-0. De altfel, roș-albaștrii lui Elias Charalambous nu au mai pierdut niciun meci în Liga 1 de la începutul lunii decembrie. La momentul respectiv, FCSB era învinsă e Oțelul, cu 0-2.

Ultimul derby dintre cele două rivale a avut loc în luna noiembrie a anului trecut. Atunci, Rapid reușea să câștige partida cu scorul de 2-1.

Cu o victorie în această seară, FCSB ar intra cu 34 de puncte în play-off, la 7 distanță de CFR Cluj, care, după înjumătățire, are 27 de puncte. De cealaltă parte, Rapid poate face 28 de puncte în cazul în care se va impune pe Arena Națională.

Elias Charalambous nu se teme, înaintea derby-ului Rapid – FCSB

Elias Charalambous nu se teme, înaintea derby-ului dintre Rapid şi FCSB. Antrenorul cu licenţă PRO al roş-albaştrilor a transmis că duelul cu marea rivală nu este o finală, fiind un meci „ca oricare altul”.

„Vom avea un nou meci dificil, ca de fiecare dată. Nu este cu nimic diferit faţă de alte dăţi. Suntem concentraţi pe câştigarea acestei partide. Cele trei puncte ar putea fi foarte importante pentru viitor. Nu este o finală, este un meci ca oricare altul înaintea sfârşitului competiţiei. Da, este ultimul meci din sezonul regulat, dar indiferent de rezultat nu se va decide acum campioana. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun în acest meci şi să nu fim concentraţi pe alte aspecte.

După ultimele meciuri mi-am dat seama că jucătorii mei sunt în formă, sper ca şi mâine să facem un meci bun. Trebuie să arătăm ca o echipă, să avem un joc colectiv bun, pentru că nu ne ajută ca doar doi sau trei jucători să evolueze bine. Rapid e o echipă bună, are jucători buni şi trebuie să fim foarte atenţi, să fim foarte agresivi. Cred că micile detalii vor face diferenţa”, a declarat Charalambous.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” Vezi toate știrile
Citește și