Închide meniul
Foto

Momentul antologic când o femeie celebră a dat buzna peste Ion Ţiriac: „Nu ştiam cine e, dar arăta bine pe dinafară”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 martie 2024, 14:48

Reclamă
Momentul antologic când o femeie celebră a dat buzna peste Ion Ţiriac: „Nu ştiam cine e, dar arăta bine pe dinafară”

Momentul antologic când o femeie celebră a dat buzna peste Ion Ţiriac

Colaj Instagram - Hepta

Momentul antologic când o femeie celebră a dat buzna peste Ion Ţiriac, într-o barcă. Întâmplarea s-a petrecut cu ani în urmă, când Ion Ţiriac se afla la Monte Carlo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O imagine cu Ion Ţiriac în aceeaşi barcă cu Nicole Scherzinger a devenit virală la acel moment. Miliardarul român a spus că, în acel moment, habar nu avea cine e femeia. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI ÎN GALERIA FOTO CU NICOLE SCHERZINGER)

Momentul antologic când o femeie celebră a dat buzna peste Ion Ţiriac

Duminică, înainte să merg la aeroport, am fost să-l văd pe Ecclestone. Am stat 20 de minute cu feciorul meu ăla mic. N-ai cum să ieşi de-acolo decât cu o bărcuţa. Era foarte multă presă cu o domnişoară bine făcută.

Când a venit barca, am sărit toţi în barcă. Domnişoara m-a întrebat „domnule Ţiriac, nu rămâi la Formulă?”. I-am spus că nu, că am avion. Zice: Aaa, ce păcat. Habar nu am cine e.

Mi-ai spus un nume. Habar n-am cine a fost. Dacă e o mare personalitate, să fie sănătoasă! De arătat, arată bine pe dinafară„, a spus, la acel moment, Ion Ţiriac, conform click.ro.

Reclamă

Ce s-a ales de Nicole Scherzinger, fosta iubită a lui Lewis Hamilton

Ce s-a ales de fosta iubită a lui Lewis Hamilton. Pilotul britanic a avut o relaţie cu Nicole Scherzinger, însă cei doi au decis să o ia pe drumuri separate după mai mulţi ani.

Nicole a avut o relaţie de aproape 7 ani cu multiplul campion de Formula 1, Lewis Hamilton. După despărţire, aceasta a ajuns în braţele lui Grigor Dimitrov, dar nici relaţia dintre cei doi nu a durat mult. 

În prezent, Nicole Scherzinger este într-o relaţie cu fostul jucător de rzgby, Tom Evans. Nicole Sherzinger este una dintre cele mai celebre cântăreţe de muzică pop. Aceasta a cântat chiar a cântat la „Concertul Încoronării” Regelui Charles. Fosta membră a Pussycat Dolls Nicole Scherzinger a interpretat melodia din desenul animat „Mulan”, acompaniată de pianistul Lang Lang.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și