Închide meniul
Foto

Nadia Comăneci a întors toate privirile la Gala Premiilor Oscar 2024! Cum s-a afişat „Zeiţa de la Montreal” la Los Angeles

Publicat: 11 martie 2024, 11:25

Reclamă
Nadia Comăneci a întors toate privirile la Gala Premiilor Oscar 2024! Cum s-a afişat „Zeiţa de la Montreal” la Los Angeles

Nadia Comăneci a întors toate privirile la Gala Premiilor Oscar 2024

Nadia Comăneci a făcut senzaţie la Gala Premiilor Oscar / Instagram

Nadia Comăneci a întors toate privirile la Gala Premiilor Oscar 2024. Fosta gimnastă „de aur” a României a fost prezentă la evenimentul spectaculos care a avut loc la Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadia a fost printre invitaţii speciali la gala în care filmul „Oppenheimer”, produs de Emma Thomas, Charles Roven şi Christopher Nolan, a câştigat cel mai râvnit premiu la cea de-a 96-a ediţie Premiilor Oscar.

Nadia Comăneci a întors toate privirile la Gala Premiilor Oscar 2024

„Zeiţa de la Montreal” a postat, pe reţelele sociale, mai multe fotografii de la gala de senzaţie. Nadia a purtat o rochie neagră şi s-a făcut remarcată pe covorul roşu (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). La 62 de ani, românca are o siluetă de invidiat.

A fost un eveniment măreţ. În fiecare an premiile Oscar reprezintă momente unice, irepetabile„, a declarat Nadia Comăneci la finalul galei, pentru orangesport.ro.

Cariera Nadiei Comăneci a culminat cu rezultatele obţinute în 1976, la Jocurile Olimpice de la Montreal – ediţie a JO care a intrat în istoria sportului drept “Olimpiada Nadia Comaneci”, după ce Nadia a primit şapte note de 10 (primele în istoria concursurilor oficiale de gimnastică!) şi a stabilit un “record absolut”: 20 de puncte, la paralele inegale (potrivit codului de punctaj de la acea vreme). Nadia Comăneci a cucerit cinci medalii la Montreal, trei de aur, la individual compus, bârnă şi paralele, una de argint, cu echipa României, şi una de bronz, la sol.

Reclamă

Nadia s-a retras din activitatea competiţională în 1984, având în palmares 25 de medalii câştigate la Jocuri Olimpice, Campionate Mondiale şi Campionate Europene, dintre care 16 de aur.

John Cena a apărut complet gol la Gala Premiilor Oscar 2024

John Cena a apărut complet gol la Gala Premiilor Oscar 2024 şi a oferit imagini şocante. Wrestler-ul a ţinut doar un plic în zona organelor genitale. Cena a oferit cel mai controversat momente de la Gala Premiilor Oscar 2024. Gestul lui Cena are o poveste în spate.

Cena a refăcut o scenă din gala de acum 50 de ani, când un individ a pătruns pe scenă dezbrăcat complet. Cena a fost invitat pentru a prezenta premiul pentru cea mai bună costumaţie, iar în plicul pe care îl ţinea în zona intimă se afla numele „Poor Things”.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă activitatea din wrestling, Jonh Cena este cunoscut şi ca actor, iar cea mai cunoscută producţie în care a jucat este „The Wall”.

„Poor Things” a câştigat premiile Oscar la categoriile machiaj, costume şi scenografie. John Cena a apărut dezbrăcat pe scena premiilor Oscar pentru a prezenta premiul pentru cele mai bune costume. Totul a făcut parte dintr-o scenetă care a adus un omagiu unuia dintre cele mai nebuneşti momente din istoria Premiilor Academiei, când un bărbat dezbrăcat a alergat pe scenă la cea de-a 46-a ediţie a Premiilor Oscar, în 1974, în timp ce David Niven o prezenta pe Elizabeth Taylor. Era în perioada anilor ’70, atunci când persoane dezbrăcate întrerupeau frecvent evenimentele publice.

„Oppenheimer”, produs de Emma Thomas, Charles Roven şi Christopher Nolan, a câştigat cel mai râvnit premiu la cea de-a 96-a ediţie a galei Premiilor Oscar, găzduită de Jimmy Kimmel, care a avut loc la Los Angeles. Christopher Nolan, Emma Stone, Cillian Murphy, Robert Downey Jr., Da’Vine Joy Randolph şi Billie Eilish şi Finneas O’Connell s-au numărat printre cei premiaţi.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 Canada – Austria LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Primele meciuri de marţi de la Campionatul Mondial de hochei încep la 17:20 16:37 Gigi Becali a anunţat prima plecare de la FCSB: „Pentru ce să-l ţin?” Jucătorul care va reveni la echipă 15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, la Trophee Clarins. Organizatorii au anulat toate meciurile zilei din cauza ploii 15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului Vezi toate știrile
Citește și